Facebook Pixel "Μπράβο στον κύριο Φερέιρα και την ομάδα του"
| 2011-09-11 23:15:00

"Μπράβο στον κύριο Φερέιρα και την ομάδα του"

"Μπράβο στον κύριο Φερέιρα και την ομάδα του"

Ο Στεφάν Ντεμόλ ΄στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παίξαμε με μία πιο δυνατή ομάδα. Μπράβο στους παίκτες μου, γιατί προσπάθησαν, όμως φάνηκε ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. Όταν αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό έχεις δύο επιλογές.

Είτε να προσπαθήσεις να παίξεις μπάλα, είτε να κλειστείς πίσω και να χάσεις. Η φιλοσοφία μας είναι να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι και να νικήσουμε κυρίως στην έδρα μας. Δεν θέλαμε να την αλλάξουμε για αυτό το ματς.

Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε στα Γιάννινα για τη νίκη και εύχομαι να κρατήσουμε τα θετικά μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μπράβο στον κύριο Φερέιρα και την ομάδα του".

Για τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΣ: "Είχαμε και εμείς ένα δοκάρι. Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία και θέλουμε όλους τους παίκτες μας. Ελπίζω να έχουμε μεγαλύτερη τύχη σε αυτό τον τομέα και οι τραυματισμοί τους να μην είναι σοβαροί".

Για τα πολλά αμυντικά λάθη των παικτων του: "Με τους συνεργάτες μου θα αναλύσουμε το ματς. θα βρούμε τα λάθη μας. Δεν κάναμε μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και στη δημιουργία. Αν παίζεις όμως με μία δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, σε αναγκάζει να κάνεις λάθη.

Αλλά αμυντικά δεν έκαναν λάθη μόνο οι αμυντικοί, αλλά η ανασταλτική λειτουργία. Είχαν τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες. Αλλα πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα γκολ που δεχτήκαμε".

Για το αν είδε βελτίωση στην ομάδα του: "Ειναι η φιλοσοφία μας να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο κύριος Φερέιρα με πλησίασε και μου έδωσε συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζουμε. Για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, πρέπει να νικάμε στην έδρα μας και αυτό θα το πετύχουμε μόνο αν παίζουμε επιθετικά. Εκεί επικεντρώνω τη δουλειά μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags