Facebook Pixel Ολυμπιακός - Εβγέν Σάκχοφ: Τρομερή δήλωση Σάκχοφ για Ολυμπιακό και Ντιναμό
| 2019-02-14 14:50:00

Τρομερή δήλωση Σάκχοφ για Ολυμπιακό και Ντιναμό - Δεν θα πιστέψετε την πρόβλεψή του!

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση Σάκχοφ για Ολυμπιακό και Ντιναμό - Δεν θα πιστέψετε την πρόβλεψή του!

Ατάκα και για τον Κώστα Φορτούνη.

Ολυμπιακός - Εβγέν Σάκχοφ: Σε ουκρανική ιστοσελίδα μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ και κατέθεσε την άποψή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, προβλέποντας ισοπαλία 1-1!

«Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή περίοδο και η ομάδα σε εξαιρετική φόρμα, αλλά τους κερδίσαμε και ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για αυτούς. Η Ντιναμό δεν αντιμετωπίζει ένα πληγωμένο θηρίο, αλλά ένα πολύ πληγωμένο θηρίο. Ο κόσμος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αν πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, το ελληνικό κοινό μπορεί με τις αποδοκιμασίες του να βοηθήσει τον φιλοξενούμενο», ανέφερε αρχικά.

Αναλύοντας το στυλ που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» είπε: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ασκούν πίεση στο κέντρο και εμείς καταφέραμε με τις πάσες μας να το αντιμετωπίσουμε. Μπορείς να το κάνεις και με βαθιές μπαλιές, αλλά θα πρέπει οι επιθετικοί να κρατούν καλά την μπάλα. Οι αμυντικοί τους παίζουν ψηλά και υπάρχει χώρος για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις την πρώτη ζώνη πίεσης. Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ξεχωρίζει, αλλά κυρίως ο Φορτούνης, που βγάζει την ομάδα του γρήγορα μπροστά και επηρεάζει το παιχνίδι της. Θα είναι καλό για τη Ντιναμό να μην παίξει. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του». 

«Έχει σημασία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Ντιναμό, μιας και είναι το πρώτος της ματς στο 2019. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι κι εμείς το 2015 με τη Ντνίπρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ‘32’ του Europa League και τους αποκλείσαμε. Ποντάρω σε ένα 1-1 και νομίζω πως δεν θα είχε αντίρρηση και η Ντιναμό με ένα τέτοιο αποτέλεσμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags