Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Ζάμπα: Ζαμπά με αντάλλαγμα τον Ολιβέιρα σκέφτονται στην Πόρτο!
| 2019-02-15 13:30:00

Πάταγος με αυτή την ανταλλαγή - Έρχεται για παικταρά του ΠΑΟΚ η Πόρτο - Λεφτά με το... τσουβάλι!

Sportdog Team
Πάταγος με αυτή την ανταλλαγή - Έρχεται για παικταρά του ΠΑΟΚ η Πόρτο - Λεφτά με το... τσουβάλι!

Η περίπτωσή του μπορεί να επηρεάσει άμεσα αυτή του Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ - Λέο Ζάμπα: Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο, έχοντας βέβαια την δυνατότητα να τον αγοράσει εξ' ολοκλήρου το καλοκαίρι, δίνοντας την ρήτρα του που φτάνει στα 12 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, πληροφορίες από την Πορτογαλία φέρνουν μια άλλη παράμετρο στην όλη υπόθεση, αφού από την Ιβηρική γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Λέο Ζαμπά.

Οι "δράκοι" είχαν ανθρώπους στο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο άσο και σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Φυσικά, η περίπτωση του Ζάμπα συνδέεται και με αυτή του Ολιβέιρα, καθώς η Πόρτο δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αγοράσει τον Ζαμπά και να δώσει με μεταγραφή στους Θεσσαλονικείς τον Ολιβέιρα.

Κάπου εδώ, όμως, υπάρχει πρόβλημα αφού η ρήτρα του Ζαμπά φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή του Πορτογάλου χαφ στα 12. Οπότε αν η Πόρτο κάνει κίνηση για τον Ζαμπά με αντάλλαγμα τον Ολιβέιρα, θα πρέπει να δώσει ένα ικανοποιητικό ποσό στους "ασπρόμαυρους".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags