Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε - Μπαρτσελόνα: Τα στατιστικά του με την Μπαρτσελόνα
| 2019-02-16 07:30:00

Τα σαρώνει όλα ο Βαλβέρδε - Γράφει τη δική του ιστορία

Sportdog Team
Τα σαρώνει όλα ο Βαλβέρδε - Γράφει τη δική του ιστορία

Ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα με την Μπαρτσελόνα

Ερνέστο Βαλβέρδε - Μπαρτσελόνα: Ο Ισπανός τεχνικός, διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος της Καταλονίας προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του, "δένοντας" έτσι τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, μέχρι το 2020. Ο έμπειρος προπονητής, ήρθε για να μείνει όπως όλα δείχνουν στην Βαρκελώνη. Η πορεία του άλλωστε είναι εξαιρετική κάτι που αποδεικνύεται και στα νούμερα.

Η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού κατέκτησε με τους Μπλαουγκράνα, το πρωτάθλημα σχεδόν αήττητος, το κύπελλο Ισπανίας και ένα Super Cup. Επιπλέον στα 96 ματς που έχει κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα έχει 65 νίκες 22 ισοπαλίας 9 ήττες.

Η Μπαρτσελόνα στον πάγκο της με τον Βαλβέρδε, έχει σκοράρει 233 γκολ, έχει δεχτεί 78 γκολ και έχει 45 ματς με clean sheet. Όσον αφορά τους παίκτες του, πρώτος σκόρερ είναι ο Μέσι με 74 ακολουθεί ο με Σουάρες με 47, ο Κοουτίνιο με 18, Ντεμπελέ με 17 , Παουλίνιο με 9, Πικέ με 9 και Ράκιτιτς με 8. Στις ασίστ πρωταγωνιστής είναι ο Μέσι με 32, πίσω του βρίσκεται και πάλι ο Σουάρες με 25 και ακολουθούν οι Αλμπα με 23, Σέρχι Ρομπέρτο με 13, Ντεμπελέ με 12, Κοουτίνιο με 11 και Ράκιτιτς με 11.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags