Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σενάριο για "εμπλοκή" του Ζαμπά στη διαπράγματευση με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα
| 2019-02-15 23:19:00

Απίθανα σενάρια στον ΠΑΟΚ - Αυτή η "τράμπα" τινάζει την μπάνκα - Πιο πολλά κι απ’ τον Πρίγιοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανα σενάρια στον ΠΑΟΚ - Αυτή η "τράμπα" τινάζει την μπάνκα - Πιο πολλά κι απ’ τον Πρίγιοβιτς!

Ποιον παίρνει, ποιον δίνει και με πόσα; Θα "πέσει" η Τούμπα!

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση του ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί για την αγορά του Σέρζιο Ολιβέιρα, χωρίς καλά καλά ο Πορτογάλος να έχει συμπληρώσει μήνα στη Θεσσαλονίκη, τα διάφορα σενάρια εργασίας που κυκλοφόρησαν περιλάμβαναν πολλές εναλλακτικές.

Συνιδιοκτησία, παράταση δανεισμού, προτάσεις για να μειωθεί το buy-out των 12 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνηθεί με τους "δράκους" για τον δανεισμό του Ολιβέιρα και φυσικά και έμψυχα ανταλλάγματα. Η αλήθεια είναι πως πέρασε… απ’ έξω απ’ έξω, χωρίς να "κεντράρει".

Η σημερινή όμως Metrosport, το καταγράφει, κάνοντας λόγο πως η Πόρτο θέλει να συμπεριλάβει τον Λεό Ζαμπά στα ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Ολιβέιρα. Κατά πόσον έχει βάση το συγκεκριμένο σενάριο, άγνωστο. Οι "δράκοι" ποτέ δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν το παραμικρό, από τον Δικέφαλο δεν υπάρχει περίπτωση -ακόμη τουλάχιστον- να μπουν σε ανάλογη σεναριολογία.

Το σίγουρο πάντως είναι -και αυτό τσεκαρισμένο από τον sportdog- πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας παρακολουθούν τον Ζαμπά. Εχουν έτσι κι αλλιώς καλό δίαυλο συνεργασίας με την εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (αρκετές οι δουλειές που έχουν κάνει στο παρελθόν), ο ίδιος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι "υλικό Πόρτο" (νεαρός, εξελίξιμος, με προφανή προοπτική και δυνατότητες), οπότε οι "δράκοι" -που έτσι κι αλλιώς, παραδοσιακά, "βλέπουν" αρκετά Ελλάδα, ειδικά στις μικρές ηλικίες- τον τσεκάρουν συνεχώς.

Τώρα αν αυτό μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση, πόσο μάλλον να συμπεριληφθεί σε αυτήν και η προοπτική μονιμοποίησης του Ολιβέιρα στην Τούμπα είναι κάτι που ο καιρός θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζαμπά έχει για τα καλά μπει με τις εμφανίσεις του στη βιτρίνα του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου δεν κρύβουν πως το καλοκαίρι περιμένουν σοβαρές και καλές προτάσεις για τον Βραζιλιάνο, εκτιμώντας πως θα είναι μεγαλύτερες και από αυτήν της πώλησης–ρεκόρ του Πρίγιοβιτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mεταγραφή έκπληξη στην Τούμπα - Τον θέλει σαν... τρελός ο Λουτσέσκου - Κάνει το χατίρι ο Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags