Facebook Pixel Bundesliga: Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου: 2-3
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-15 23:33:00

Αυτή τη φορά... ήταν Μπάγερν και το γύρισε δύο φορές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή τη φορά... ήταν Μπάγερν και το γύρισε δύο φορές (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βαυαροί νίκησαν 3-2 στην Άουγκσμπουργκ και τώρα φορτσάρουν για Ατλέτικο.

Bundesliga: Η Μπάγερν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Άουγκσμπουργκ, αλλά με έναν Κίνγκσλεϊ Κομάν σε εκπληκτικό βράδυ έκανε την μεγάλη ανατροπή (2-3) και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Η Άουγκσμπουργκ ευτύχησε να προηγηθεί από το 13ο δευτερόλεπτο χάρη σε αυτογκόλ του Γκορέτσκα, και έκανε το 2-1 με Γι (23’), αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Κομάν (17’).

Ωστόσο, οι Βαυαροί ακόμα και στις μέτριες βραδιές τους ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν από τέτοια παιχνίδια. Ο Κομάν ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και με δεύτερο προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-2 και άλλαξε όλη την ψυχολογία της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν πίεσε στην επανάληψη και βρήκε τελικά το νικητήριο γκολ πάλι από ενέργεια που ξεκίνησε από τα πόδια του Κομάν. Ο Αλάμπα πήρε την δική του πάσα και με διαγώνιο σουτ από δύσκολη γωνία έκανε το 2-3 (60’) στην 9η νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές των Βαυαρών που μείωσαν στους δύο πόντους τη διαφορά από την κορυφή και θα πάνε με καλή ψυχολογία στην τιτανομαχία με την Λίβερπουλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags