Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για τον Δικέφαλο!
| 2019-02-16 11:21:00

Καλύτερα που έφυγε ο Πρίγιοβιτς; Τρομερή ατάκα Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Καλύτερα που έφυγε ο Πρίγιοβιτς; Τρομερή ατάκα Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ!

Ο παλαίμαχος άσος στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για τον Δικέφαλο!

Ο Τουρσουνίδης μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και την τελική ευθεία της σεζόν.

Αρχικά ευχήθηκε στον μπασκετικό Δικέφαλο καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για την πρόκριση στον τελικό μετά από 20χρόνια και να ευχηθούμε να σηκώσει το τρόπαιο».

Για το ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είπε: «Περιμένουμε μαθηματικά πότε θα γίνει η στέψη. Το ιδανικό θα είναι να πάρουμε και το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι αγκαλιά με το Πρωτάθλημα, είναι μέσα στο Κύπελλο, η δομή της ομάδας είναι τέτοια και κοιτάει μακροπρόθεσμα. Αυτό δείχνουν και οι τελευταίες προσθήκες που έγιναν. Μετά το Πρωτάθλημα, μεγάλος διακαής πόθος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ, είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια στην ΠΑΕ, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο».

Για το ρόστερ του Δικέφαλο είπε: «Αυτή τη στιγμή όπως είναι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πλήρες. Όμως κάθε ομάδα για να είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, χρειάζεται πάντα ενίσχυση. Αυτό που με ευχαριστεί στον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν κάνει τίποτα στην τύχη, σ΄ ότι κάνει υπάρχει πρόγραμμα και οργάνωση».

Για το γεγονός ότι από τότε που έφυγε ο Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο: «Πρόσφερε ότι μπορούσε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα από τότε που έφυγε ο Σέρβος για την Αλ Ιτιχάντ η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Με την είσοδο του Άκπομ απέκτησε περισσότερη ταχύτητα, δύναμη και σκοράρει πολύ περισσότερο και είναι καλύτερη, χωρίς ωστόσο να θέλουμε να μειώσουμε την προσφορά του Πρίγιο στον σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags