Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Μέσα ο Ελ Καντουρί, εκτός ο Κάνιας για τον ΠΑΟΚ
| 2019-02-17 14:14:00

Έβγαλε αποστολή για Απόλλωνα ο Λουτσέσκου - Αυτοί έμειναν εκτός

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Απόλλωνα ο Λουτσέσκου - Αυτοί έμειναν εκτός

Δείτε τις επιλογές του Ρουμάνου κόουτς του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Superleague: Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αντιθέτως, εκτός παρέμεινε ο Κάνιας, αλλά και οι Τόσκα, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Μίσιτς, Καρέλης και Χατσερίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τα πρώτα 20 παιχνίδια της σεζόν έφεραν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με εννιά πόντους διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Τα τελευταία 10 ματς πρέπει να τον διατηρήσουν εκεί, ώστε να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον Δικέφαλο γνωρίζουν καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν σκοπεύουν να θέσουν σε κίνδυνο τη δουλειά που έχουν κάνει όχι από την αρχή της σεζόν, αλλά από την προηγούμενη κιόλας. Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι από εκείνες που κρύβουν κινδύνους λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Όπως έχουμε επαναλάβει, όμως, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα και το ματς της Ριζούπολης έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Γιατί ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει πως διαχειρίστηκε σωστά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου (που σήμερα γιορτάζει τα 50α γενέθλιά του) θα έχει στη διάθεσή του και τον Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ενρίκε , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags