Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Superleague: Όλο το ρεπορτάζ για Κουλιμπαλί - Τι συμβαίνει με Νταμπίζα - Θα μείνει στον ΠΑΟ;
| 2019-02-17 14:30:00

Κάνει "άνω-κάτω" τον ΠΑΟ και... τρελαίνει τον Νταμπίζα - Γιατί "κλωτσάει", παίζει... χουνέρι;

του Νίκου Στεργίου
Κάνει "άνω-κάτω" τον ΠΑΟ και... τρελαίνει τον Νταμπίζα - Γιατί "κλωτσάει", παίζει... χουνέρι;

Κάτι... ψήνει και στο Τριφύλλι "φορτώνουν". Ρεπορτάζ-φωτιά.

Παναθηναϊκός - Superleague: Ηταν ξεκάθαρο πως οι μόνες εξαιρέσεις της λογικής του Νίκου Νταμπίζα για συνολική αξιολόγηση του δυναμικού του Παναθηναϊκού και διορθωτικές κινήσεις (είτε αυτές αφορούν ανανεώσεις, αναπροσαρμογές ή ακόμη και λύσεις συμβολαίων) στο τέλος της σεζόν, θα αφορούσαν μόνο τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. 

Και αυτοί, ήταν δύο: ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του με μια γενναία αύξηση ανανεώνοντας το συμβόλαιο του και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, στον οποίο εδώ και μέρες έχει προταθεί νέο,  με βελτιωμένες αποδοχές συμβόλαιο (εκτιμάται πως ξεπερνάνε τις 180.000 ευρώ), ο Αφρικανός όμως ακραίος μπακ δεν έχει απαντήσει  μέχρι στιγμής.

Και όλα δείχνουν πως… δεν βιάζεται. Προφανώς, έχοντας τη δυνατότητα να υπογράψει όπου ο ίδιος επιθυμεί, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του μήπως βρει προσφορά άλλη, ανάλογη της… ηλικίας του. Στα 30 του πλέον ο άσος από το Μάλι, απολύτως λογικό είναι να ψάχνει για ένα καλό, το καλύτερο πιθανώς της καριέρας του, προτελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. Και το καλοκαίρι, έχοντας εγγράφως εξασφαλίσει τη συναίνεση του "τριφυλλιού" αναζήτησε πρόταση από το εξωτερικό, είχε κάποιες πλουσιοπάροχες από Αζερμπαϊτζάν μεριά, ωστόσο δεν τον κάλυπτε ο τόπος προορισμού με αποτέλεσμα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Τώρα, έχοντας την πολυτέλεια της άνεσης επιλογής, δεν δείχνει σημάδια… ξεκαθαρίσματος, κρατώντας στο "περίμενε" τον Νταμπίζα. Κάτι που σίγουρα δεν είναι και πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς με το να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κουλιμπαλί την ώρα που στη θέση του υπάρχει ο Γιόχανσον, ενώ "έρχονται" και παιδιά από τις ακαδημίες, έδειξε αν μη τι άλλο σαφείς προθέσεις και επιθυμία παραμονής (με τον Δώνη πάντως, περισσότερο να τον υπολογίζει για τον σύνθετο ρόλο του κεντρικού αμυντικού σε σχήμα με τρεις).

Ενας λόγος παραπάνω λοιπόν ο προγραμματισμός -που και φέτος αναμένεται άκρως απαιτητικός για τον Νταμπίζα- για την επόμενη σεζόν, να μην περιμένει… εσαεί τις αποφάσεις του Κουλιμπαλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags