Facebook Pixel Τσούμπα Ακπόμ - ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ πάνω από τον Παναθηναϊκό"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-18 14:43:00

Ατάκες φωτιά από Ακπόμ - Αποθέωσε τους ΠΑΟΚτσήδες - "Ο ΠΑΟΚ πάνω από τον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Ακπόμ - Αποθέωσε τους ΠΑΟΚτσήδες - "Ο ΠΑΟΚ πάνω από τον Ολυμπιακό"!

Όλα όσα δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός.

Τσούμπα Ακπόμ - ΠΑΟΚ: Ο Τσούμπα Ακπόμ μίλησε στο «Ιrish Mirror», για το συναίσθημα του να παίζεις για τον ΠΑΟΚ, την νίκη ενάντια στο Ολυμπιακό αλλά και την αγάπη και την τρέλα του κόσμου για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγλος διεθνής: 

«Όταν αρχίζεις να παίζεις τα πάντα γίνονται καλύτερα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν από τα μεγαλύτερα της καριέρας μου. Εδώ, στον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σαν θρησκεία και είναι η πρώτη φορά που έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ο κόσμος μας, περίμενε για χρόνια αυτό το παιχνίδι.

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Ήταν υπέροχο που σκόραρα κι έκανα χαρούμενους τους πάντες. Πήγα να φάω στην πόλη και όπου πήγαινα, με σταματούσαν άνθρωποι για να με ευχαριστήσουν. Τους έδωσα πολύ χαρά κι έκλαιγαν!».

«Είναι τρελό. Υπάρχει πολλή πίεση. Αλλά μπορείς να κάνεις ένα πράγματα από τα δύο. Να κρυφτείς ή να εμφανιστείς και να τη χρησιμοποιήσεις ως κίνητρο. Σκέφτομαι «ουάου υπάρχουν 30.000 άνθρωποι που με βλέπουν να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα». Είναι κάτι τέλειο. Την πρώτη φορά που βγήκα στο γήπεδο, άκουσα ένα πυροτέχνημα να φεύγει από την κερκίδα και πήδηξα!

Δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο στην Αγγλία. Ήμουν στην ίδια κατάσταση δύο φορές, όταν ήμασταν κοντά στα play-offs ή στην άνοδο, με τη Χαλ και τη Μπράιτον και ξέρω το συναίσθημα. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη σεζόν και τα παιχνίδια απλά θα… πετάξουν. Και προτού το αντιληφθείς, θα έχει τελειώσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags