Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκτός ο τιμωρημένος Καμαρά με Ντιναμό Κιέβου, αμφίβολος ο Βούκοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-18 16:58:00

Σοβαρά προβλήματα για Μαρτίνς - Νοκ-άουτ δύο βασικοί με Ντιναμό

Sportdog Team
Σοβαρά προβλήματα για Μαρτίνς - Νοκ-άουτ δύο βασικοί με Ντιναμό

"Λαβωμένος" πάει στο Κίεβο ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός:  Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Ντιναμό στο Κίεβο, όπου θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εντός έδρας 2-2 του πρώτου αγώνα.

Το καλό νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι βασικός στη ρεβάνς της Ουκρανίας.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα με βασικούς παίκτες. Φυσικά, η πιο άσχημη εξέλιξη που στεναχώρησε τους πάντες στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με τη σοβαρή ζημιά που υπέστη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποκόμισε ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ίσως να μην προλάβει το ματς με τη Ντιναμό, ενώ ο Μαντί Καμαρά είναι τιμωρημένος, γεγονότα που αναγκάζουν τον Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του σε άμυνα και κέντρο.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να παρατάξει ενδεκάδα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μεριά και Σισέ στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη. Επιτελικός ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Ντίας και Ποντένσε, ενώ φαβορί για να ξεκινήσει στη θέση του σέντερ φορ θεωρείται ο Χασάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags