Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Λαμία «πάτησε» τον ΟΦΗ με τριάρα – Χαμός στη ζώνη υποβιβασμού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-18 21:28:00

Η Λαμία «πάτησε» τον ΟΦΗ με τριάρα – Χαμός στη ζώνη υποβιβασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Λαμία «πάτησε» τον ΟΦΗ με τριάρα – Χαμός στη ζώνη υποβιβασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 3-1 στο Ηράκλειο.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λαμία στο Γεντί Κουλέ, όπου επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Από την εκκίνηση της αναμέτρησης επέβαλλε την κυριαρχία του, ήλεγξε τον ρυθμό και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η πρώτη φάση για τους Κρητικούς σημειώθηκε στο 9' όταν ο Μελισσάς μπλόκαρε το φαλτσαριστό σουτ του Βαζ. Στο 13' η κεφαλιά του Μιχόγεβιτς δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 18' ο τερματοφύλακας της Λαμίας εξουδετέρωσε το σουτ του Φερέιρα. Στο 20' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ναμπί, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κυριακίδη δεν δυσκόλεψε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 39' όταν ο Ολιβέιρα έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον αμαρκάριστο Βαζ που πλάσαρε πάνω στον Μελίσσα, ενώ είχε μπροστά του κενή εστία. Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία που ήταν παθητική μέχρι εκείνο το σημείο, απείλησε για πρώτο φορά με το πλασέ του Καραμάνου να περνά δίπλα απ' την εστία του Στρέζου που ήταν και η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και το παιχνίδι απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Καραμάνος βγήκε στην αντεπίθεση και κρέμασε τον Στρέζο πετυχαίνοντας ένα πανέμοργο γκολ. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε και δεύτερο τερμα, που δείχνει, ότι οι Κρητικοί έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους από την ψυχρολουσία.

Η άμυνα του ΟΦΗ κοιμήθηκε, ύστερα από κόρνερ, η μπάλα μετά από προσπάθεια του Αντέτζο έφτασε στον Τομάς, που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-2. Οι Ηρακλειώτες προσπάθησαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ψάξουν αντίδραση. Στο 69' μάλιστα δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να μειώσει, αλλά ο Φερέιρα πλάσαρε άουτ εξ επαφής από το τέρμα!

Ο ΟΦΗ είχε ανοίξει όλες του τις γραμμές και στο 74' το πλήρωσε ξανά. Ο Μπερτόλιο βγήκε μόνο τετ α τετ ύστερα από αντεπίθεση, πέρασε και τον Στρέζο, πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 3-0. Στο 81' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα αφού ο Δεληγιαννίδης δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρότατο χτύπημα στον Τομάς. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στο 86' η ομάδα του Ηρακλείου μείωσε σε 1-3 με τον Σακόρ. Ήταν όμως πλέον αργά, αφού η έκβαση της αναμέτρησης είχε κριθεί και ο ΟΦΗ έδειχνε πολύ λίγος για να γυρίσει την κατάσταση σε τόσο σύντομο χρονικο διάστημα.

Με τη νίκη η Λαμία σκαρφάλωσε στην 9η θέση με 24 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει τη μάχη για τη σωτηρία όντας 14ος με 17. Γενικά στις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίες γίνεται χαμός. Ο Απόλλων είναι τελευταίος με 9, πρότελευταίος ακολουθεί ο Λεβαδειακός και πάνω από τους Κρητικούς είναι ο ΠΑΣ με 20.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο (76' Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (62' Σακόρ), Βαζ (67' Νέιρα), Ναμπί, Φερέιρα, Πέρσον

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46' Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (76' Πίτι), Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος (56' Επστάιν)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags