Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Η αποκάλυψη και η εντυπωσιακή ατάκα του παίκτη του
| 2019-02-18 21:53:00

Φοβερή αποκάλυψη Λουτσέσκου για παίκτη του - Τι έγινε με Ολυμπιακό και τι του είπε σήμερα!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Λουτσέσκου για παίκτη του - Τι έγινε με Ολυμπιακό και τι του είπε σήμερα!

Τρομερό παρασκήνιο με τον Ρουμάνο κόουτς.

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το ματς έδωσε και ένα τρομερό παρασκήνιο!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση των Ολιβέιρα - Σφιντέρσκι, ο 50χρονος τεχνικός χωρίς να κατονομάσει τον Ζαμπά, αν και τον «φωτογράφησε», αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ατάκα που του είπε καθώς μπήκε στο σημερινό ματς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Ήταν κάτι που το ξέραμε από την αρχή. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πήραμε την νίκη και έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις ευχές των παικτών του: «Ήταν λίγο περίεργη, αλλά όμορφη στιγμή για εμένα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ με προσωπικότητες. Λέω ότι ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί ήταν πολλά αυτά που ένιωθα και το πρωί ξύπνησα με την σκέψη να μεταδώσω τα σωστά συναισθήματα στους παίκτες μου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για την χρησιμοποίηση των Ολιβέιρα - Σφιντέρσκι: «Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε γρήγορα την ποιότητα αυτών των παικτών. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν στον πάγκο και όταν τον πέρασα αλλαγή, μου είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ήταν στον πάγκο σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα».

Για τον Λημνιό: «Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να μείνει προληπτικά δύο-τρεις ημέρες εκτός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags