Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Κίνηση του Ρουμάνουν που δείχνει το πόδσο υπολογίζει στον Ενρίκε
| 2019-02-18 23:01:00

Τεράστια δικαίωση Λουτσέσκου με τον αντι- Ουάρντα - Έκλεισε... μεταγραφάρα για του χρόνου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια δικαίωση Λουτσέσκου με τον αντι- Ουάρντα - Έκλεισε... μεταγραφάρα για του χρόνου!

Τρομερό σκηνικό στη Ριζούπολη. Ποιοι... έκλεισαν στόματα;

O ΠΑΟΚ έφτασε σε εμφατική νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς επικράτησε εύκολα με 5-1 και… χόρτασε τους οπαδούς του, που έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Και αν η νίκη κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας θεωρήθηκε «αναμενόμενη», τα εντυπωσιακά στοιχεία για τον Δικέφαλο ήταν το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που απέδωσε κατά τη διαστήματα και το ότι κέρδισε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, με ορίζοντα το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον.

Ο λόγος για τις δύο μεταγραφές του καλοκαιριού, Κάρολ Σφιντέρσκι και Πέδρο Ενρίκε, που σκόραραν αμφότεροι παρά το γεγονός ότι μπήκαν ως αλλαγή στο φινάλε του αγώνα.

Ειδικά στο πέμπτο και τελευταίο γκολ, του Ενρίκε, η αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου λέει πολλά. Μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε έξαλλα, αφού αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.  Αμέσως οι τεχνικός του Δικεφάλου έτρεξε να τον συγχαρεί και μάλιστα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσει.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Η κίνηση του Λουτσέσκου έχει ιδιαίτερη σημασία, από τη στιγμή που έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τη σχέση του με τον Ενρίκε. Τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Βραζιλιάνος έφυγε ως δανεικός όσο και τον Ιανουάριο, που ο 28χρονος άσος γύρισε από το «αγροτικό» του στην Αστάνα.

Φαίνεται πώς ό, τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει πλέον πολλά πάνω στον Ενρίκε. Ειδικότερα για την επόμενη σεζόν, όταν ο Βραζιλιάνος θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Άλλωστε, ο Ενρίκε πήρε ουσιαστικά τη θέση του Ουάρντα στο ρόστερ, ο οποίος μπορεί να έφυγε ως δανεικός, ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρεθεί ξανά στα πλάνα του Λουτσέσκου το καλοκαίρι μετά την προβληματική του συμπεριφορά τη φετινή σεζόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο πρωτάθλημα; Ο Σαββίδης είναι έξαλλος - Με τι τρελάθηκε και ποιους... τελειώνει!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags