Facebook Pixel Sportdog.gr | Γνώμη που θα συζητηθεί: «Μπορεί την έκπληξη ο Άρης στην Τούμπα»
| 2019-02-18 22:20:00

Γνώμη που θα συζητηθεί: «Μπορεί την έκπληξη ο Άρης στην Τούμπα»

Sportdog Team
Γνώμη που θα συζητηθεί: «Μπορεί την έκπληξη ο Άρης στην Τούμπα»

Ποιός βλέπει τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ;

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς και αναφέρθηκε στην παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στο ματς με τον Πανιώνιο αλλά και στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποβολή του Μιτζέν Μπάσα: «Είναι μια φάση στην οποία ο διαιτητής μπορεί να δώσει την κόκκινη κάρτα. Το θέμα είναι ότι δεν χρειαζόταν τέτοιο σκληρό φάουλ, διότι έμεινε η ομάδα με δέκα παίκτες. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να δείξεις στον αντίπαλο ότι ήρθε στο Κλ. Βικελίδης και δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά αυτό ο Μπάσα με την εμπειρία του θα έπρεπε να το αποφύγει».

Για την εικόνα του Άρη: «Έδειξαν καλή εικόνα όλοι ο παίκτες. Με όποια ομάδα και να παίζεις, όταν αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες από τόσο νωρίς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να έχεις πολλές δυνάμεις και χθες οι παίκτες του Άρη τις είχαν. Σε κάποια ματς η ομάδα έδειχνε να κρεμάει μετά το α’ μέρος, όμως, ο Παντελίδης βελτίωσε πολύ την ομάδα στη διακοπή. Δούλεψε στη φυσική κατάσταση. Είδαμε χθες δέκα παίκτες να τρέχουν μπροστά στην επίθεση και να γυρνούν πίσω να μαρκάρουν».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης που ακολουθεί: «Είναι ένα ντέρμπι. Η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα χθες και αν πάει έτσι στην Τούμπα πιστεύω πολύ και στην έκπληξη. Ο Άρης είναι εντός στόχου, και ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα μπροστά, όμως, η πίεση μπορεί να μεταφερθεί στον ΠΑΟΚ που παίζει εντός έδρας και η νίκη γι’ αυτόν είναι μονόδρομος. Και ο Άρης, όμως, θέλει τη νίκη για να κάνει το κάτι παραπάνω και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την εικόνα που είχε χθες και το πάθος πιστεύω πως θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα».

Για το τι εννοεί λέγοντας έκπληξη: «Εννοώ βαθμολογικά έκπληξη διότι ο ΠΑΟΚ βαθμολογικά είναι μπροστά και έχει ξεφύγει. Τα ντέρμπι, όμως, είναι πάντα ντέρμπι».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags