Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σαλάχ ή ο Λεβαντόφσκι θα ανοίξει το σκορ στο Anfield;
| 2019-02-19 11:16:00

Ο Σαλάχ ή ο Λεβαντόφσκι θα ανοίξει το σκορ στο Anfield;

Sportdog Team
Ο Σαλάχ ή ο Λεβαντόφσκι θα ανοίξει το σκορ στο Anfield;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μπάγερν για το πρώτο γκολ από τον Σαλάχ ή τον Λεβαντόφσκι

 

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται με τα τέσσερα παιχνίδια, που διεξάγονται σήμερα και αύριο. Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους.

Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης ο αποψινός αγώνας (22:00) της Λίβερπουλ με τη Μπάγερν. Δύο από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν το σκορ στο αποψινό ντέρμπι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για να πετύχει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι Μπάγερν-Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ ή ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 17 γκολ στην Premier League και 3 στο Champions League. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και σκόραρε άλλες 2 φορές στο Anfield στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Λεβαντόφσκι έχει πετύχει 13 γκολ στη Bundesliga και 8 στο Champions League. Σκόραρε στους 5 από τους 6 αγώνες της Μπάγερν στον όμιλο και πέτυχε το πρώτο γκολ σε 3 παιχνίδια, στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στα εκτός έδρας με τον Άγιαξ και τη Μπενφίκα.

Θα επιστρέψει με γκολ στη Μαδρίτη ο Ρονάλντο;

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται αύριο (22:00) στην έδρα του τελικού του Champions League, το Wanda Metropolitano, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη και θέλει να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ατλέτικο.

Η προσφορά του Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση είναι για το πρώτο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 19 γκολ στη Serie A και 1 στο Champions League, στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο άνοιξε το σκορ.

Θα σκοράρει ο Φορτούνης ή ο Γκερέρο στο Κίεβο;

Την Πέμπτη, στις 22:00, ο Ολυμπιακός δίνει τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League με τη Ντιναμό Κιέβου. Το 2-2 του πρώτου ματς έχει αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς των 2 ομάδων. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει στην Ουκρανία για να πάρει την πρόκριση. Δύο από τους παίκτες του, που βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη, είναι ο Κώστας Φορτούνης και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο πρώτος έχει πετύχει 5 γκολ στο Europa League και ο δεύτερος 4.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Φορτούνης και ο Γκερέρο στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags