Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Μετά από 21 χρόνια πέτυχε 5 γκολ στην Αθήνα!
| 2019-02-19 12:10:00

Απίθανο στατιστικό για ΠΑΟΚ - Μετά από πόσα (πολλά!) χρόνια έβαλε 5 γκολ στην Αθήνα!

Sportdog Team
Απίθανο στατιστικό για ΠΑΟΚ - Μετά από πόσα (πολλά!) χρόνια έβαλε 5 γκολ στην Αθήνα!

Το κλίμα έχει γυρίσει οριστικά για τους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ - Superleague: Μετά από 21 χρόνια πέτυχε 5 γκολ στην Αθήνα!

Οκτώ γκολ πέτυχαν οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες στα δύο χθεσινά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Super League. Πέντε ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θέλει τώρα έξι νίκες για να πάρει μαθηματικά το πρωτάθλημα, και τρία η Λαμία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Την 4η μόλις νίκη εκτός έδρας στην ιστορία της στη Super League Σουρωτή πέτυχε η Λαμία στο Ηράκλειο. Μάλιστα έμοιαζε πολύ με την πρώτη, τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχε προηγηθεί στην Τρίπολη με 3-0, όπως και τώρα, και είχε νικήσει 3-1, όπως και τώρα.

Και οι τέσσερις νίκες της Λαμίας έχουν επιτευχθεί σε έδρες της περιφέρειας, με Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Και στις τέσσερις περιπτώσεις δέχτηκε γκολ, αφού οι δύο νίκες είναι με 3-1 και οι άλλες δύο με 2-1. Η Λαμία είχε να σκοράρει εκτός έδρας από τις 20 Οκτωβρίου, όταν πέτυχε στη Λάρισα την πρώτη της φετινή νίκη εκτός. Από τότε δεν είχε σκοράρει σε έξι σερί εξόδους της!

Μετά από 21 χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε πέντε γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος στην Αθήνα. Ήταν τον Μάιο του 1998, όταν στο φινάλε του πρωταθλήματος στο Βύρωνα, ο ΠΑΟΚ νικούσε τον Αθηναϊκό με 5-0 (17' σουτ Ολιβάρες, 29' σουτ Ζουμπούλης, 44' σουτ Καφές, 58' σουτ Ζουμπούλης, 75' σουτ Τουρσουνίδης).

Πέντε γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον Δεκέμβρη του 2016 για τελευταία φορά, όταν νίκησε στην Κέρκυρα με 5-0. Ο Απόλλων είχε να δεχτεί πέντε γκολ στην έδρα του από τις 21 Δεκεμβρίου 2013, όταν τον είχε νικήσει με 5-0 ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags