Facebook Pixel Εμιλιάνο Σάλα: "Τον σκότωσαν", δήλωσε ο ξέδερφος του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή
| 2019-02-19 20:36:00

"Βόμβες" για τον θάνατο του Σάλα από την οικογένεια του: "Τον σκότωσαν"!

Sportdog Team
"Βόμβες" για τον θάνατο του Σάλα από την οικογένεια του: "Τον σκότωσαν"!

Κάνουν λόγο ακόμα και για δολοφονία οι συγγενείς του ποδοσφαιριστή.

Εμιλιάνο Σάλα: Η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή πενθεί και τα μέλη της εμφανίζονται αποφασισμένα να μάθουν όλη την αλήθεια για τα αίτια του θανάτου του Αργεντινού άσου.

Το περιβάλλον του άτυχου παίκτη εκφράζει απορίες σχετικά με την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε ο Σάλα, και για τους λόγους που αναγκάστηκε νε επιβιβαστεί σε αυτό.

Μάλιστα, ο ξάδερφος του Αργεντινού, Ματίας Γκάντι, αναρωτήθηκε γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας εκρπόσωπος της ομάδας του, Κάρντιφ, στη μοιραία πτήση και έκανε ανοικτά λόγο μέχρι και για το ενδεχόμενο δολοφονίας του Σάλα!

«Τον Εμιλιάνο τον σκότωσαν. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν δένουν, έγιναν όλα με τρόπο πολύ γρήγορα. Θέλω να καταλάβω για ποιο λόγο αναγκάστηκε να μπει σε εκείνο το αεροπλάνο.

Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και τον άφησαν μόνο του, χωρίς να υπάρχει ούτε καν ένας εκπρόσωπος της ομάδας μαζί του. Η αστυνομία θα πρέπει να ερευνήσει τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας, θέλουμε δικαιοσύνη. Θα έπρεπε να είχε ταξιδέψει με εκείνο το αεροπλάνο με άλλες συνθήκες, δεν ξέρουμε καν αν εκείνο το όχημα ήταν κατάλληλο για να διασχίσει τη Μάγχη. Ουδείς δεν πρόκειται να τον φέρει πίσω, όμως εάν κάποιος έφταιξε, πρέπει να πληρώσε
ι» σχολίασε σε αργεντίνικα Μέσα, εκ μέρους της οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags