Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραντεβού με ειδικό γναθοχειρουργό για Ινσούα - Λίγες οι πιθανότητες να προλάβει τον Πανιώνιο
| 2019-02-19 19:57:00

Αγωνία για Δώνη - Βασικός του Παναθηναϊκού κάνει... αγώνα δρόμου για Πανιώνιο

Sportdog Team
Αγωνία για Δώνη - Βασικός του Παναθηναϊκού κάνει... αγώνα δρόμου για Πανιώνιο

Θα προλάβει το ματς της Νέας Σμύρνης;

Παναθηναϊκός: Ο Εμάνουελ Ινσούα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, όπως και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά τον τραυματισμό στο ζυγωματικό που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργετινός άσος έχει ραντεβού με ειδικό γναθοχειρουργό την Τετάρτη, ώστε να εξεταστεί η κατάστασή του μετά τα κατάγματα που υπέστη στο ζυγωματικό.

Το πόρισμα του ειδικού γναθοχειρουργού θα κρίνει την πορεία της αποκατάστασης του Ινσούα, που διατηρεί λιγοστές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή.

Επίσης, το ραντεβού του Ινσούα με τον ειδικό θα καθορίσει τη μάσκα που πρέπει να προμηθευτεί ο Αργεντινός για τη συμμετοχή του στις επερχόμενες προπονήσεις και αναμετρήσεις του Τριφυλλιού, αφού θα πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία μάσκας προσαρμοσμένης πάνω στο συγκεκριμένο διπλό κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags