Facebook Pixel Νιόπλιας: "Το έχασε πέρυσι από μηδενισμούς ο ΠΑΟΚ - Παικταράς ο Ολιβέιρα"
| 2019-02-19 21:55:00

Ατακάρες Νιόπλια για ΠΑΟΚ: "Το έχασε πέρυσι από μηδενισμούς - Παικταράς ο..."

Sportdog Team
Ατακάρες Νιόπλια για ΠΑΟΚ: "Το έχασε πέρυσι από μηδενισμούς - Παικταράς ο..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στη "Βεργίνα Τηλεόραση" και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και δικαιούται τον τίτλο.

Όπως σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο Δικέφαλος έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα και την περσινή σεζόν, αλλά το έχασε λόγω μηδενισμών, και αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Σέρτζιο Ολιβέιρα τονίζοντας πως "είναι παικταράς".

Μεταξύ άλλων υποστήριξε στην ο Νίκος Νιόπλιας:

«Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την φετινή ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα; Είναι ολοφάνερο ότι έχει την καλύτερη ομάδα και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να τον φρενάρει κανένας…» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Το μυστικό είναι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού, όταν δεν άλλαξε τον κορμό και τον ενίσχυσε μάλιστα, αλλά βλέπω ότι τον Ιανουάριο ενίσχυσε την ομάδα ακόμη περισσότερο, κάτι που δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μεταγραφές που έφερε ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλές και το λέω εγώ που παρακολουθώ το ξένο ποδόσφαιρο. Ο Ολιβέϊρα είναι παικταράς, γεννημένος για πρωταθλητισμό, δεν ήρθε από τη Σετούμπαλ, αλλά από την Πόρτο, όπου δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διεκδικούν τίτλους. Ο Σφιντέρσκι είναι επίσης πολύ καλός και ταλαντούχος παίκτης, ενώ και ο Άκπομ έδειξε ότι μπορεί να κάνβει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ».

Τέλος ανέφερε: «Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με παίκτες κατάλληλους για πρωταθλητισμό. Όταν είχα πάρει ως προπονητής το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, είχα στην ομάδα παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας, πρωταθλητές Ευρώπης και βοηθούσαν την ομάδα με την εμπειρία τους, αυτό θα γίνει και με αυτούς που φέρνει ο ΠΑΟΚ και είναι παίκτες από το πάνω ράφι. Ο ΠΑΟΚ έχασε πέρσι τον τίτλο από μηδενισμούς, αυτός έπρεπε να το πάρει, αλλά τώρα είναι ώριμος για πρωταθλητισμό και βρίσκεται στο πικ της απόδοσής του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags