Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: Ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει απουσίες.
| 2019-02-20 14:29:00

Εξελίξεις στην προπόνηση της ΑΕΚ - Ποιος άρχισε ατομικό - Επιστρέφει τέλη Μάρτη

Sportdog Team
Εξελίξεις στην προπόνηση της ΑΕΚ - Ποιος άρχισε ατομικό - Επιστρέφει τέλη Μάρτη

Σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Χιμένεθ.

ΑΕΚ - Superleague: Ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει απουσίες.

Με τρεις απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό και σήμερα, στην επιστροφή στα Σπάτα μετά το ρεπό της Τρίτης, και δεν θα είναι στις αρχικές επιλογές στο ματς του Σαββάτου (23/2, 19:00).

Άλλωστε, η επιστροφή του έχει δρομολογηθεί για την πολύ πιο κρίσιμη αναμέτρηση κυπέλλου, εναντίον του Ατρόμητου, την προσεχή Τρίτη (26/2). Ο «Τσίγκρι» έχει μία εβδομάδα μπροστά του για να τα καταφέρει, όμως βρίσκεται στα «πιτς» από τις 7 Φεβρουαρίου, όταν τραυματίστηκε στο ισχίο στο πρώτο ματς με τους Περιστεριώτες. 

Για τον Νίκλας Χουλτ, με θλάση στον προσαγωγό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα επιστρέψει προς το τέλος Μαρτίου. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπότος που έχει ανεβεί από την ομάδα Νέων.

Ο καλύτερος παίκτης της εφετινής Κ19 θα μπορούσε να βρεθεί στις επιλογές του Χιμένεθ για τα τελευταία, βαθμολογικά αδιάφορα, ματς του πρωταθλήματος, καθώς για την ΑΕΚ η δεύτερη θέση έχει χαθεί, ενώ μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Τίθεται θέμα πρεστίζ, βέβαια, όμως από την άλλη πλευρά ίσως είναι πιο ενδεδειγμένο να δοκιμαστούν τώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να «σταθούν» στην ομάδα της επόμενης σεζόν, παρά να γίνει το αποτέλεσμα αυτοσκοπός, υπό τη «φοβία» να μείνει η ΑΕΚ πίσω από τον Ατρόμητο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags