Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης»
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-20 23:50:00

Παίκτης της Ντιναμό για Ολυμπιακό: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης»

Sportdog Team
Παίκτης της Ντιναμό για Ολυμπιακό: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης»

Τι δήλωσε για την ρεβάνς.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο 26χρονος επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Φραν Σολ, μίλησε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αλλά και το πρώτο ματς στο Φάληρο, αποθεώνοντας την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Σολ:

Για τη μεταγραφή του στην Ντιναμό Κιέβου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή που έκαναν τα πάντα για να βρεθώ στη Ντιναμό. Δέχτηκα με ευχαρίστηση την πρόσκληση. Ελπίζω ότι με τα γκολ μου θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί με την ομάδα θα επιτύχουμε τους στόχους μας».

Για το επίπεδο επικοινωνίας και κατανόησης με τους συμπαίκτες του: «Τα φιλικά παιχνίδια στο στην προετοιμασία διαφέρουν θεμελιωδώς από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ομάδα ήθελε να κερδίσει, έγινε μεγάλη μάχη. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Νομίζω ότι σταδιακά θα βρούμε μια κοινή γλώσσα και θα δουλέψουμε ομαδικά, κάτι που δεν έρχεται αμέσως».

Για το αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει λογαριασμό στα γκολ με την Ντιναμό: «Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε αγώνα, αλλά η στιγμή που θα αισθανθώ αυτοπεποίθηση δεν έχει έρθει ακόμα. Το πρώτο γκολ θα μου την δώσει».

Για το αν υπήρχε φόβος πριν την αναμέτρηση του Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο ήταν φανταστική. Νομίζω ότι έχουμε πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την υποστήριξη των οπαδών μας στο Κίεβο, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στην έδρα μας».

Για τη καθημερινότητά στη νέα του ομάδα του και τους στόχους που έχει θέσει: «Επικοινωνώ στενά με τα παιδιά που μιλούν αγγλικά και πορτογαλικά. Καταλαβαίνουμε τα αστεία μεταξύ μας. Νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρω μια κοινή γλώσσα με τους άλλους παίκτες. Όσον αφορά τους στόχους, θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags