Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: «Κάποιος πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, γιατί όχι ο Άρης;»
| 2019-02-20 19:40:00

Ατάκα που θα συζητηθεί: Ο Άρης μπορεί να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ την Κυριακή!

Sportdog Team
Ατάκα που θα συζητηθεί: Ο Άρης μπορεί να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ την Κυριακή!

Τι θα γίνει στην Τούμπα και ποιοι δεν πρέπει να παίξουν.

Άρης - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βελώνης και μίλησε για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να βάλει τέλος στο αήττητο του Δικεφάλου στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είδε παρακολούθησε την αναμέτρηση της Κ-19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ:

«Ευχάριστη η εικόνα του ΠΑΟΚ χθες με την Τότεναμ στην Τούμπα. Να είναι ο προθάλαμος για τη μεγάλη ομάδα αυτά τα παιδιά. Στην Ελλάδα βλέπουμε παιδιά να είναι ικανά να δώσουν πράγματα στον σύλλογο που αγωνίζονται, όμως οι ομάδες βλέπετε ότι παίρνουν ξένους παίκτες και δεν δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά». 

Για την εικόνα του Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές και τα ντέρμπι που ακολουθούν:

«Εύχομαι να έχει πρόοδο ο Άρης και να σταθεροποιήσει την εικόνα του και τα αποδυτήρια του. Ποιος δεν θέλει την ομάδα να είναι ψηλά στη βαθμολογία και να παίζει στην Ευρώπη. Η ομάδα πρέπει να βγάλει χαρακτήρα στα ντέρμπι που έρχονται και αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Σ΄ αυτά τα παιχνίδια, δεν υπάρχουν πλάνα, οργάνωση, στρατηγική, μπαίνεις και παίζεις για τη φανέλα και την ιστορία του συλλόγου. Το παιχνίδι στην Τούμπα θέλει ψυχή και όποιος δεν την έχει ας μην μπει μέσα να παίξει. Στους ξένους παίκτες πρέπει να τους κάνουν να καταλάβουν τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη. Γιατί όχι να μην καταφέρει ο Άρης να βάλει τέλος στο αήττητο του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Ο Άρης πρέπει να πάρει κάποιο ντέρμπι για την αγωνιστική του ταυτότητα και να δείξει ότι είναι υπολογίσιμος και άξιος αντίπαλος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags