Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Πάει να την... φέρει σε Ολυμπιακό για Γιάνκοβιτς η Παρτιζάν
| 2019-02-21 08:45:00

Τα... πήραν στον Ολυμπιακό - Πήγε να τους εξαπατήσει η Παρτιζάν για τα 900 χιλιάρικα - Τι θα γίνει;

Sportdog Team
Τα... πήραν στον Ολυμπιακό - Πήγε να τους εξαπατήσει η Παρτιζάν για τα 900 χιλιάρικα - Τι θα γίνει;

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.

Ολυμπιακός - Superleague: Η Σπαλ αγόρασε από την Παρτιζάν τον Μάρκο Γιάνκοβιτς έναντι του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δικαιούται από αυτά τα χρήματα, 900.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάνκοβιτς είχε αποκτηθεί το 2013 από τους Πειραιώτες και παρότι δεν αγωνίστηκε καθόλου, δόθηκε στην Παρτιζάν και μπήκε στην συμφωνία ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Έτσι, μετά την πώλησή του στην ιταλική Σπαλ, οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να εισπράξουν από την Παρτιζάν 900 χιλιάρικα, όμως η σερβική "Telegraph" αναφέρει ότι οι Σέρβοι πάνε να την κάνουν α λα... γαλλικά.

Όπως τονίζουν στο ρεπορτάζ τους, η Παρτιζάν παρουσίασε ότι πήρε μόνο 100.000 ευρώ συν 600.000 ως μπόνους για την πώληση του Γιάνκοβιτς, έτσι ώστε να μην δώσει όλο το ποσό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό.

Το σερβικό Μέσο επικαλείται ένα άτομο κοντά στους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας ότι εφόσον ισχύει η κίνηση αυτή της Παρτιζάν, τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αν και ο σερβικός σύλλογος ρίχνει το... φταίξιμο στην Σπαλ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags