Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Αργεντινή: Επιστρέφει στην εθνική του ο Μέσι!
| 2019-02-21 13:06:00

Τρελή είδηση και ανατροπή για Μέσι - Πανικός από την απόφαση του Αργεντινού!

Sportdog Team
Τρελή είδηση και ανατροπή για Μέσι - Πανικός από την απόφαση του Αργεντινού!

Κι όμως, είναι γεγονός!

Λιονέλ Μέσι - Αργεντινή: Ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής!

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απάντησε καταφατικά στην ομοσπονδία κι επιστρέφει στην εθνική ομάδα στα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου, με Βενεζουέλα και Μαρόκο στις 22 και 26/3, για να προετοιμαστεί για τα τελικά του Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Την είδηση της επιστροφής επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Κλαούντιο Τάπια: «Η λίστα θα ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και εκεί θα διευκρινιστούν τα πάντα. Αλλά, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Μέσι θα είναι σε αυτήν. Φυσικά η επιστροφή του εξαρτάται και από τον Σκαλόνι, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αν τον καλέσει θα είναι ξανά μαζί μας».

Τον περασμένο μήνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Λιονέλ Σκαλόνι, είχε δηλώσει: «Ξέρω πως έχει μεγάλη αγάπη για την εθνική και τελικά ελπίζω να είναι μαζί μας ξανά στην εθνική».

Η πρώτη φορά που ο Μέσι δεν συμμετείχε σε παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής ήταν όταν αποχώρησε μετά την ήττα στον τελικό του Copa America 2016, την τρίτη ήττα σε έναν μεγάλο τελικό σε τρία χρόνια, αλλά εν συνεχεία και συγκεκριμένα δύο μήνες αργότερα άλλαξε απόφαση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags