Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν είναι δυνατόν - Ποδοσφαιρική ομάδα δημιούργησε τη δική της θρησκεία
| 2019-02-22 02:31:00

Αν είναι δυνατόν - Ποδοσφαιρική ομάδα δημιούργησε τη δική της θρησκεία

Sportdog Team
Αν είναι δυνατόν - Ποδοσφαιρική ομάδα δημιούργησε τη δική της θρησκεία

Αυτά είναι τα κουφά του ποδοσφαίρου.

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε την ίδρυση της δικής της «θρησκείας», τον Κορινθιανισμό (Corinthianismo), με την βοήθεια εκστρατείας μάρκετινγκ που αναπτύχθηκε από τον ιστορικό σύλλογο της Βραζιλίας.

Με αυτόν τον τρόπο η Κορίνθιανς, προσπαθεί να υπογραμμίσει την αξία του να είναι κάποιος οπαδός ενός συλλόγου. Με το σύνθημα «Κορινθιανισμός- πιστός ως το τέλος», επιδιώκει να υπενθυμίσει ότι για φίλαθλο ο σύλλογός του σημαίνει περισσότερα «από τίτλους και κατακτήσεις».

Σε συνέντευξη για το «Bem, Amigos!» SporTV,ο Λουίς Πάολο Ρόζενμπεργκ, διευθυντής μάρκετινγκ της Κορίνθιανς, τόνισε ότι «η μεγάλη πρόκληση του μάρκετινγκ στο ποδόσφαιρο είναι να αγγίξει την ψυχή του φιλάθλου. Υπάρχουν σύλλογοι που λατρεύουν τα είδωλα του παρελθόντος, άλλοι παίζουν με το στυλ ... Και σε αυτά τα δέκα χρόνια, ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι αυτό που μας διακρίνει είναι η πίστη. Πριν από δέκα χρόνια, προσδιορίσαμε τον εαυτό μας ως έθνος, σαν να ήταν Καταλονία, ένα έθνος μέσα σε ένα άλλο έθνος».

Μέρος της καμπάνιας της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορίνθιανς», με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας του συλλόγου.

Πριν από την έναρξη της καμπάνιας, αξιωματούχοι της ομάδας ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους διαφόρων εκκλησιών για να βεβαιωθούν ότι δεν είχαν προσβληθεί.

Η καμπάνια άρχισε ακριβώς με τα 65 χρονια από τη γέννηση του θρύλου της ομάδας Σόκρατες, που αποτελεί και τον «προφήτη» στο εγχείρημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags