Facebook Pixel Κώστας Φραντζέσκος: "O ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν δεν κατέβει να αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες"
| 2019-02-21 18:38:00

Ατακάρες Φραντζέσκου: "Να φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος - Ο ΠΑΟΚ θα χάσει τον τίτλο μόνο αν..."

Sportdog Team
Ατακάρες Φραντζέσκου: "Να φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος - Ο ΠΑΟΚ θα χάσει τον τίτλο μόνο αν..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Δικέφαλο και το ντέρμπι με Άρη.

ΠΑΟΚ - Κώστας Φραντζέσκος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 και εξέφρασε την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Όπως είπε ο πρώην άσος του Δικεφάλου, οι "ασπρόμαυροι" θα χάσουν τον τίτλο μόνο εάν δεν κατεβούν στα υπόλοιπα παιχνίδια, ενώ προέβλεψε νίκη του ΠΑΟΚ στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δέχομαι πως μέσα στην ομάδα θέλουν ακόμη να μην πανηγυρίζουν αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να χάσει το Πρωτάθλημα. Θα το χάσει μόνο αν δεν κατέβει να αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες. Πιστεύω ότι ήδη θα έπρεπε να είχε φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος και να έχουν αρχίσει τα πανηγύρια. Και αν κατακτήσει και το Κύπελλο, ας φωταγωγηθεί και ο Πύργος του ΟΤΕ

Ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη εμφανίστηκε πιο ώριμος σε σχέση με πέρσι και έμαθε και από τα δικά του λάθη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας ισχυρός παράγοντας που αγαπά την ομάδα αλλά πλέον δεν έχει ανθρώπους που μπορεί να τον οδηγήσουν σε λάθη. Στην ομάδα όλα λειτουργούν τέλεια!».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει και του χρόνου να έχει πρώτο στόχο το Πρωτάθλημα. Και φυσικά μια καλή πορεία στην Ευρώπη, δηλαδή να μπει στους ομίλους και να είναι ανταγωνιστικός. Είδαμε φέτος ότι η ΑΕΚ τερμάτισε με μηδέν βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πλήρης ομάδα, δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες, χρειάζεται να διαχειριστεί έξυπνα του χρόνου τη σεζόν και να βάλει και πάλι πρώτο στόχο το Πρωτάθλημα. Ετσι θα βάλει τις βάσεις για συνεχόμενους τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Για το κυριακάτικο ματς με τον Αρη: «Είναι ντέρμπι αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που θα με κάνει να υποστηρίξω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κερδίσει το ματς. Η ψυχολογία του είναι στα ουράνια, όλα πάνε τέλεια, ρολόι στην ομάδα, έχει πλήρες ρόστερ, έχει έμπειρους παίκτες και καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα του. Τί άλλο να θέλει για να κερδίσει αυτό τον αγώνα;» αναρωτήθηκε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Το λέω εδώ και δυο χρόνια. Ο Μπίσεσβαρ είναι τεράστιας κλάσης ποδοσφαιριστής. Είναι το βαρόμετρο στην ομάδα. Μπορεί σε ένα ματς να σου κάνει απίστευτα πράγματα. Αυτός είναι η αδυναμία μου όπως και ο Δημήτρης Πέλκας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags