Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα κόψει τη… φόρα της Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
| 2019-02-22 10:43:00

Θα κόψει τη… φόρα της Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Sportdog Team
Θα κόψει τη… φόρα της Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Η τελευταία φορά που έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, με 3-1 από τη Λίβερπουλ.

Ο Μουρίνιο αντικαταστάθηκε και τη θέση του πήρε ο Σόλσκιερ, με τον οποίο στον πάγκο της η Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε 9 αγωνιστικές αήττητη, με 8 νίκες και μία ισοπαλία.

Την Κυριακή, στις 16:05, θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League. Η Λίβερπουλ προηγείται στη βαθμολογία μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία έχει 1 παιχνίδι λιγότερο. Η μοναδική ήττα της στην Premier League σημειώθηκε από την άλλη ομάδα της πόλης, τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.

Θα καταφέρει να κόψει τη… φόρα της Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή η ομάδα του Κλοπ θα κερδίσει ένα ακόμα ντέρμπι και θα παραμείνει στην πρώτη θέση;

Πρωταγωνιστές στο ντέρμπι ο Ράσφορντ και ο Σαλάχ

Πρωταγωνιστές στο ντέρμπι της Premier League αναμένεται να είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και η Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα δύο ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Ράσφορντ και ο Σαλάχ στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

Ο Ράσφορντ έχει πετύχει 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Σαλάχ είναι πρώτος σκόρερ της Premier League με 17 γκολ, μαζί με τον Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Πρώτος σκόρερ στη La Liga με 22 γκολ ο Λιονέλ Μέσι

Το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζουν 2 ακόμα ντέρμπι, στη La Liga και τη Super League. Αύριο, στις 17:15, θα αναμετρηθούν η Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα. Πρωτοπόρος στη La Liga είναι η Μπαρτσελόνα με 7 βαθμούς περισσότερους από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 9 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολουθεί η Σεβίλλη, η οποία έχει ως στόχο να παραμείνει στην τετράδα του Champions League.

O Λιονέλ Μέσι είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ. Θα επιδιώξει να σκοράρει και στη Σεβίλλη. Η προσφορά του Pamestoixima.gr με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το ντέρμπι Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα είναι για το πρώτο γκολ από τον Λιονέλ Μέσι.

Θα σκοράρουν στην Τούμπα ο Ακπόμ και ο Ντιγκινί;

Την Κυριακή, στις 19:30, θα διεξαχθεί στην Τούμπα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη. Πρωτοπόρος και αήττητος, με 19 νίκες και 2 ισοπαλίες, είναι ο ΠΑΟΚ. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Άρης και κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στην εφετινή σεζόν, για το κύπελλο στην Τούμπα, όπου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και για το πρωτάθλημα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1.

Το Pamestoixima.gr  προσφέρει για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Τσούμπα Ακπόμ και ο Νίκολας Ντιγκινί. Ο πρώτος έχει πετύχει 5 γκολ στη Super League και ο δεύτερος 4.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags