Facebook Pixel Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ αυτός που "έσβησε" ΑΕΚ και Ολυμπιακό!
| 2019-02-22 13:00:00

Απίστευτη "εκδίκηση": Μία ανάσα από top ελληνική ομάδα αυτός που "έσβησε" ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη "εκδίκηση": Μία ανάσα από top ελληνική ομάδα αυτός που "έσβησε" ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Γιατί... τρελαίνεται; Ποιος τον "ανέστησε"; Τρομερά πράγματα!

Φαίνεται πως το κρατάει... μανιάτικο ο Ντένις Μπόικο στις ελληνικές ομάδες. Ο διεθνής Ουκρανός τερματοφύλακας, σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν είχε φλερτάρει με τα μέρη μας. Τόσο ο ΠΑΟΚ (κυρίως), από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, όσο και, παράλληλα, ο Ολυμπιακός είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ήταν τότε που άνηκε στην Μπεσίκτας, όπου παρότι υπέγραψε "βασιλικό" συμβόλαιο δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα σχεδόν αμέσως, οι "μαύροι αετοί" να ψάχνουν προτάσεις είτε για να τον πουλήσουν είτε για να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Τόση μάλιστα ζημιά έκανε η Μπεσίκτας στον θηριώδη γκολκίπερ που πέραν των… αμφιβολιών που δημιούργησε στις ελληνικές ομάδες (ένας ακόμη λόγος που ποτέ δεν προχώρησε σοβαρά το ενδιαφέρον τους) τους ότι έχασε τη θέση του τόσο στην εθνική Ουκρανίας, αλλά και στην Ντιναμό Κιέβου.

Εκεί, τελικά, επέστρεψε, τον Ιανουάριο του 2018 στα "μινγκ", την ομάδα δηλαδή από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Με διαφορετικές όμως συνθήκες και προϋποθέσεις, αφού στην ιεραρχία -τότε- των πορτιέρο της Ντιναμό λογίζονταν αναπληρωματικός!

Και όμως. Εχοντας καλή παρουσία στα -τότε- φιλικά της χειμερινής προετοιμασίας και κόντρα σε κάθε εκτίμηση και προς τεράστια έκπληξη των ουκρανικών media (την οποία και τότε κατέγραψαν) ο Μπόικο παρουσιάστηκε βασικός στην Αθήνα, στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ στους "32" του περυσινού Γιουρόπα Λιγκ.

Ήταν μάλιστα καίριος, κάνοντας μερικές πολύ καλές επεμβάσεις, που κράτησαν το 1-1, αποθεώθηκε από τους πάντες και αυτό ήταν το "κλειδί" της δυναμικής επανόδου του, αφού έκτοτε δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.

Και φτάσαμε χθες, όπου και πάλι κόντρα σε μια ελληνική ομάδα, ο Ντένις Μπόικο κατέβασε ρολά, προσωποποιώντας δεύτερη διαδοχική πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου στη συγκεκριμένη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε ποδοσφαιρικό μας εκπρόσωπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει: Ποιος αποκλεισμός; "Έκλεισε" μεταγραφή ο Μαρινάκης στο Κίεβο - Πρώην της Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags