Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ξέσπασμα Κούγια: «Να μου ζητήσουν συγγνώμη οι...»
| 2019-02-22 16:29:00

Νέο ξέσπασμα Κούγια: «Να μου ζητήσουν συγγνώμη οι...»

Sportdog Team
Νέο ξέσπασμα Κούγια: «Να μου ζητήσουν συγγνώμη οι...»

Νέα επίθεση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο με την ανάμειξη και της Interpol στο τελευταίο από τα δεκάδες στημένα παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας και την άρνηση των στοιχηματικών εταιρειών να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ σε όσους στοιχημάτισαν τα διαφορετικά σκορ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, την ανατροπή του σκορ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, τον αριθμό των γκολ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και τον νικητή του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός (δύο ομάδες που από τότε που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου υπάρχουν μόνο για να στήνουν παιχνίδια) έχω να κάνω την εξής δήλωση:

Περιμένω από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Αλέξη Δέδε (ιδιαίτερα ευαίσθητο μόνο στα δημοσιεύματα που με αφορούν) τον Αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Λαίνη και τον προιστάμενο τους Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο να μου ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, γιατί μου άσκησαν πειθαρχική δίωξη, διότι, κατά τους ισχυρισμούς τους, δυσφήμησα το ποδόσφαιρο, αναδεικνύωντας τα όσα γίνονται στον Απόλλωνα Λάρισας, ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, ποιος είναι το φερέφωνο, ο μπροστινός που κάνει τον ιδιοκτήτη και δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τι ρόλο παίζουν οι προπονητές διαχρονικά και ποιοι είναι (Τροίζι, Μπελά) και κινδυνεύω, αφού η υπόθεση είναι εκκρεμής στην πειθαρχική δικαιοσύνη, με πρόστιμο δεκάδων χιλιάδων ευρώ και συγχρόνως μετά τη συγγνώμη οι κ.κ. Γραμμένος και Δέδες να κληθούν ως μάρτυρες στην Επιτροπή Δεοντολογίας και να καταθέσουν οτιδήποτε έχει σχέση με το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδσφαίρου και το τι γνωρίζουν για τον Γιάννη Παπαδόπουλο και την παρέα του και τον λόγο για τον οποίον το συγκεκριμένο πρόσωπο, το δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη όπως προκύπτει από διάφορα δημοσιεύματα εγκύρων αθλητικών εφημερίδων, αναμειγνύεται ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ ανά την ελληνική επικράτεια.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου κυρίου;

Έχει σχέση με τις εκλογές μόνο και τα πρόσωπα που εκλέγονται;

Έχει σχέση με τους διαιτητές των συγκεκριμένων ενώσεων;

Έχει σχέση με τις ποδοσφαιρικές ομάδες των συγκεκριμένων ενώσεων (είτε συμμετέχουν στη Γ Εθνική, είτε στην Football League, είτε στην Super League);

Εγώ προσωπικά δίνω μία διαβεβαίωση:

Την επομένη μέρα που θα βρεθεί αγοραστής για την ΑΕΛ, αφού έχω σιχαθεί τα πάντα και μένω μόνο για να την προστατεύσω, γιατί το βρώμικο παρασκήνιο την έχει στοχοποιήσει, θα κάνω στην Αθήνα δημόσια συνέντευξη τύπου (τότε δεν θα μπορεί να μου ασκηθεί καμία πειθαρχική δίωξη και ούτε και να τιμωρηθεί και η ΑΕΛ) και θα αποκαλύψω τα πάντα, με ονοματεπώνυμα και με συμπεριφορές.

Είναι αδιανόητο για μένα να κατηγορούμαι εγώ για δυσφήμηση αθλήματος, με αποκόμματα εφημερίδων που στέλνει ο Δέδες στον Λαίνη (αλήθεια γιατί δεν τα στέλνει στον κ. Σιμιτζόγλου;) και δεν στέλνει ο Δέδες, ο πρώην υπάλληλος του Μελισσανίδη, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, αποκόμματα είτε στον Λαίνη είτε στον κ. Σιμιτζόγλου είτε στον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως των Αθηνών, είτε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Δημητρίου τα αποκόμματα των εφημερίδων και τις αναρτήσεις των sites για το τι κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, οι φουσκωτοί που τον συνοδεύουν και οι Πρόεδροι των Ενώσεων που εκλέγονται μετά την άφιξη του Παπαδόπουλου στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος και έτσι διαμορφώνεται το συμβούλιο της ΕΠΟ, στο οποίο προεδρεύει ως Πρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Γραμμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags