Facebook Pixel ΑΕΚ - Εζέκιελ Πόνσε: Αν αποφάσιζα εγώ θα έλεγα πως πιθανότατα θα έμενα, dεν ξέρω όμως τι θα συμβεί».
| 2019-02-22 18:50:00

Ατάκα Πόνσε με νόημα για το μέλλον του - Θα μείνει στην ΑΕΚ; - "Αν ήταν στο χέρι μου, θα..."

Sportdog Team
Ατάκα Πόνσε με νόημα για το μέλλον του - Θα μείνει στην ΑΕΚ; - "Αν ήταν στο χέρι μου, θα..."

Τι είπε για την "βαριά" ήττα από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - Εζέκιελ Πόνσε: Ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη Nova πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του, αφού παίζει ως δανεικός από τη Ρόμα στην Ένωση, με την υπόθεση της παραμονής του ή μη να είναι αρκετά περίπλοκη.

Αυτό ακριβώς υπογράμμισε ο Πόνσε, ο οποίος τόνισε πως αν ήταν στο χέρι του πιθανότατα θα έμενε στην ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έκι Πόνσε:

Για την εβδομάδα που πέρασε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να αφήσουμε πίσω το τελευταίο παιχνίδι και μέσω της δουλειάς να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες.

Το έχω δει και έχω ξανασκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει. Αν η ομάδα είχε πετύχει δεύτερο γκολ ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο η συγκεκριμένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο. Πάντα όταν το ξαναβλέπεις μπορείς να έχει περισσότερες επιλογές. Ίσως θα μπορούσα να κρατήσω περισσότερο τη μπάλα και να τη δώσω στη συνέχεια. Αυτό το παιχνίδι όμως αποτελεί παρελθόν».



Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Όσοι είμαστε στην ΑΕΚ ξέρουμε ότι σε κάθε ματς πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους, στη διοίκηση αλλά και σε εμάς τους ίδιους που παίζουμε στην ΑΕΚ».

Για το μέλλον του και αν υπάρχει κάτι νεότερο: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ένα αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει ποτέ τις σκέψεις μου και τα θέλω μου. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου. Το τι θα συμβεί δεν ξέρω. Θέλω το καλύτερο για την ομάδα και για εμένα».

Για το αν έπαιρνε μόνος του την απόφαση για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Έχω την οικογένεια μου και υπάρχουν κι άλλα μέρη που εμπλέκονται. Αν αποφάσιζα εγώ θα έλεγα πως πιθανότατα θα έμενα. Αν παραμείνω και του χρόνου θα είμαι ο ίδιος και θα βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί».

Αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θα ήθελα να πω ότι η στήριξη του κόσμου είναι απίστευτη. Η ώθηση που μας δίνει είναι πολύ μεγάλη. Εμείς θα μπαίνουμε για να κερδίσουμε σε όλα τα ματς για να τους κάνουμε περήφανους».

Για τη «μάχη» του πρώτου σκόρερ με τον Κουλούρη: «Είναι ένας όμορφος ανταγωνισμός. Θέλω να τον συγχαρώ τον Κουλούρη που βοηθάει την ομάδα του. Ελπίζω να συνεχίσουμε και οι δύο να βοηθάμε τις ομάδες μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags