Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Μιχαλήτσος: «Αυτή η τριπλέτα είναι το δυνατό όπλο του Αρη»
| 2019-02-22 21:10:00

Ανάλυση για ΠΑΟΚ και Άρη... θέση-θέση: "Αν πάρουν το διπλό οι Κίτρινοι θα..."

Sportdog Team
Ανάλυση για ΠΑΟΚ και Άρη... θέση-θέση: "Αν πάρουν το διπλό οι Κίτρινοι θα..."

Ποια τα... όπλα των δύο ομάδων ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, και μίλησε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης, τις εναλλακτικές λύσεις των δύο ομάδων, το βάθος στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ, τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα αλλά και τους παίκτες βαρόμετρο των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σε σχέση με τα δύο ματς που έπαιξαν φέτος και έχουν διαφορές προς το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος στα άκρα, τώρα έχει ποιότητα και στον άξονα με τον Ολιβέιρα, τον Μαουρίσιο και τον Μπίσεσβαρ. Και στο θέμα του φορ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πρίγιοβιτς είναι killer αλλά μπλόκαρε το παιχνίδι των υπολοίπων, ο Ακπομ βγαίνει και εκτός περιοχής, παρασέρνει τα στόπερ και βοηθάει στην λειτουργία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές λύσεις που δεν τις είχε, τώρα ήρθα ο Ινγκασον και οι στόπερ που έχει ο ΠΑΟΚ σκέφτονται πως αν δεν παίξουν καλά θα μπει εκείνος και δεν θα ξαναβγεί. Ο Ινγκασον είναι πολύ καλός παίκτης, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν είναι Χατσερίντι. Και ο Αρης έχει διαφορές. Αρχικά παίζει ο Ντιγκινί που είναι ο καλύτερος φορ του Αρη αυτή τη στιγμή, έστω και αν δεν είναι καθαρός φορ και κάνει πολλές δουλειές. Επίσης, έχει τον Λάρσον που είναι ταχύτατος και μαζί με τον Γκαρσία είναι παίκτες που αμύνονται. Αυτό μπορεί να είναι και το όπλο του Αρη γιατί μπορεί να μπλοκάρουν τον Μάτος και τον Βιεϊρίνια και να δημιουργήσουν και προβλήματα στους πλάγιους μπακ του ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Ντιγκινί στην επίθεση έδωσε το δικαίωμα να παίξει και τρίτος χαφ» τόνισε στο αρχικό του σχόλιο.

Για τις εναλλακτικές λύσεις των δύο ομάδων: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις που δεν έχει ο Αρης σε περίπτωση που στραβώσει κάτι. Ο πάγκος του Αρη δεν έχει τόση ποιότητα όση του ΠΑΟΚ».

Για τα στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στο ντέρμπι: «Το πάθος, οι προσωπικές μονομαχίες. Εχω στα Αρης-ΠΑΟΚ έχω αποβληθεί δύο φορές και έφταιγε το παραπάνω πάθος που είχα. Δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι δεν έχω να χάσω κάτι. Ο Αρης με μια νίκη μπορεί να ανεβάσω τον πήχη. Σε αυτό το ματς κερδίζεις πολλά και αν χάνεις πολλά».

Για τους παίκτες-βαρόμετρο των δύο ομάδων: «Οι Λάρσον, Γκαρσία και Ντιγκινί είναι το δυνατό όπλο του Αρη. Ο ΠΑΟΚ τώρα είναι δυνατός και στον άξονα και θα μπει να κυριαρχήσει. Είπαμε και πριν, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες διαφορές. Κόντρα στην Τσέλσι έπαιζε ο Κάνιας και ο Σάκχοφ και τώρα θα έχει τον Ολιβέιρα και τον Μαουρίσιο. Στην επίθεση και να μην παίξει καλά ο Ακπομ, έχει ένα εξαιρετικό επιθετικό τον Σφιντέρσκι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags