Facebook Pixel Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-4 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-23 19:10:00

Μέγας είσαι Μέσι! Απίθανο σόου με τρεις γκολάρες και τεράστια ανατροπή η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Μέγας είσαι Μέσι! Απίθανο σόου με τρεις γκολάρες και τεράστια ανατροπή η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαγική παράσταση του Αργεντινού και 4-2 στη Σεβίλλη!

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα κάνει ο Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο και η σημερινή αναμέτρηση θα μνημονεύεται για χρόνια ως μια από τις κορυφαίες... παραστάσεις του Αργεντινού μάγου.

Ο Μέσι πήρε από... το χέρι την Μπαρτσελόνα και με τρία καταπληκτικά γκολ και μια ασίστ την οδήγησε σε νίκη με 4-2 στην έδρα της Σεβίλλης, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, με 1-0 και 2-1.

Στο 22' η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με διαγώνιο πλασέ του Νάβας, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα άρχισε το σόου του Μέσι, ο οποίος ισοφάρισε στο 26' με φοβερό αριστερό σουτ στην κίνηση, που θύμισε... Ζιντάν.

Οι Σεβιγιάνοι είχαν την απάντηση, με τον Μερκάδο να κάνει το 2-1, αλλά ο Μέσι είχε φυλάξει τα καλύτερα για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 67' ο Αργεντινός πέτυχε το 2-2 με υπέροχο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 85' ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα. Με τη βοήθεια της τύχης η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του έπειτα από κόντρα σε αμυντικό και ο Μέσι την "έσκαψε" με απαράμιλλο στιλ πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 93' ο Μέσι έδωσε έτοιμο γκολ στον Σουάρες με όμορφη μπαλιά και ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Με τη νίκη αυτή, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε ακόμα ένα εμπόδιο στην κούρσα της φετινής La Liga και απέχει πλέον 10 βαθμούς από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Όσο για τους Σεβιγιάνους, δεν θα προκαλέσει εντύπωση εάν αποφασίσουν να... επικυρήξουν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πλέον μετρά 36 γκολ και 16 ασίστ κόντρα στην αγαπημένη του αντίπαλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags