Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: 1-1
| 2019-02-23 19:24:00

Ατρόμητος στα κρύα της Τρίπολης - «Έκλεψε» τον βαθμό με Ουάρντα, άτυχος ο Αστέρας!

Sportdog Team
Ατρόμητος στα κρύα της Τρίπολης - «Έκλεψε» τον βαθμό με Ουάρντα, άτυχος ο Αστέρας!

Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Όρθιος και στην Τρίπολη έμεινε ο Ατρόμητος που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα, στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (23/2) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές και με πρωταγωνιστή και σκόρερ τους τον Καλτσά, βρέθηκαν μπροστά στο 24’. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς, ο Ατρόμητος ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ισοφάρισε με τον Ουάρντα -που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς- στο 82ο λεπτό...

Μετά το 1-1, ο μεν Αστέρας έφτασε τους 22 βαθμούς και ξέφυγε πέντε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ο δε Ατρόμητος, έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με αγώνα περισσότερο!

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (90’+1’ Δουβίκας), Ρόλε (69’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75’ Μανιάς).

Ατρόμητος (3-4-2-1): Μέγερι (46’ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης (74’ Μανούσος), Ούμπιδες, Ενσικουλού (46’ Βασιλακάκης), Κατράνης, Μπρούνο, Ουάρντα, Κουλούρης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κότσανης (Δράμας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags