Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παράπονα Μακέντα για τη διαιτησία κόντρα στον Πανιώνιο
| 2019-02-24 20:01:00

Παράπονα Μακέντα για τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη: "Απόρησα που δεν το είδε ο διαιτητής..."

Sportdog Team
Παράπονα Μακέντα για τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη: "Απόρησα που δεν το είδε ο διαιτητής..."

Τι είπε για την ήττα από τον Πανιώνιο και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Ο Φεντερίκο Μακέντα στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Τριφυλλιού που έφερε την ήττα από τον Πανιώνιο και τόνισε ότι οι Πράσινοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Ιταλός φορ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς υποστήριξε πώς του έγινε καθαρό φάουλ πριν το πρώτο γκολ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Δεν ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Όλοι έχουν την γνώμη τους για την κακή κατάσταση. Ξέρουμε πως δεν κάνουμε ευκαιρίες κι αυτό δεν είναι κακό. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Ίσως να σκεφτόμαστε υπερβολικά κι αυτό να μας κάνει νευρικούς. Έχουμε ποιότητα, πρέπει να ελευθερώσουμε το μυαλό μας για την τελική απόφαση. Θα δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε".

Για ακόμη μια φορά κάνατε ένα κακό παιχνίδι, το γιατρικό είναι μια νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο; "Νομίζω ότι είναι καλή στιγμή για εμάς που έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ τώρα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας στον κόσμο μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Να τα δώσουμε όλα, να κάνουμε το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς σαν ομάδα".

Έχεις άποψη για το πέναλτι στον Κουρμπέλη και για το πρώτο γκολ του Πανιωνίου;

"Στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου ήμουν μέσα στη φάση εγώ. Είχα τη μπάλα στα πόδια μου και θεωρώ ότι ήταν καθαρό φάουλ και απόρησα που δεν το έδωσε ο διαιτητής. Το πέναλτι δεν το έχω δει για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν έχω άποψη. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες το πας είναι να είμαστε μια ομάδα και να βελτιωθούμε".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags