Facebook Pixel Γιάννης Μανιάτης: Συνέντευξη Κώστα Μιαούλη για το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
| 2019-02-24 21:47:00

"Ο Μανιάτης «πήρε» τον ΠΑΟ - Μάζεψε σακούλες από... Ολυμπιακό" - Ατάκα-φωτιά για Μακέντα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ο Μανιάτης «πήρε» τον ΠΑΟ - Μάζεψε σακούλες από... Ολυμπιακό" - Ατάκα-φωτιά για Μακέντα

Σούπερ ανάλυση Κ. Μιαούλη στο sportdog για το ματς στη Ν. Σμύρνη.

Γιάννης Μανιάτης: Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-0) που προβλημάτισε πολύ στη Νέα Σμύρνη.

Ποια είναι τα σημεία της αναμέτρησης που ξεχώρισε ο Κώστας Μιαούλης, ο οποίος παρακολούθησε και σχολίασε τον αγώνα στο Sportdog;

Ο έμπειρος σπορτκάστερ στέκεται στην παρουσία του Μανιάτη, ο οποίος παρουσιάζεται αναγεννημένος. «Από δική του πάσα ανοίγει η αντεπίθεση για το πρώτο γκολ του Πανιωνίου», ήταν το πρώτο σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού του ΣΠΟΡ FM και συνεχίζει λέγοντας.

«Ο Μανιάτης είχε περισσότερο δημιουργικό ρόλο. Έδειξε ότι θα φτιάξει καλό δέσιμο με τον Κόρμπο. Αμφότεροι είναι δύο αρχηγοί μέσα στο χορτάρι. Πλέον ο Πανιώνιος αποκτά πολλή εμπειρία στο κέντρο του».

Ο συνάδελφος στέκεται και στις αντοχές του 32χρονου μέσου. «Έβγαλε άνετα μέχρι το 70'. Σε ομάδα όπως είναι τώρα ο Πανιώνιος βγάζει πολύ ποιότητα. Θα βοηθήσει επίσης την πιο γρήγορη μετάβαση της μπάλας μαζί με τον Μασούρα από τα άκρα ο οποίος ήταν μηχανάκι», αναφέρει ο Μιαούλης, ο οποίος παρατήρησε, ότι και ο Άρσε έκανε πολύ καλό παιχνίδι μαζί με τον Σταυρόπουλο, που όπως υπογράμμισε είναι «αυθεντικό προϊόν Πανιωνίου».

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά «χωρίς άκρα ήταν καταδικασμένος στη Νέα Σμύρνη». Ο δημοσιογράφος δεν είδε σε καθόλου καλή μέρα τον Μακέντα. «Είναι πολύ βαρύς για να παίξει σε ομάδα, που δεν παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας», τόνισε και πρόσθεσε: «ο Χατζηθεοδωρίδης μάζεψε σακούλες από τον Μασούρα (δανεικός από τον Ολυμπιακό), ενώ με δεξί μπακ τον Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός απέκτησε αδύνατο σημείο από εκεί την πλευρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags