Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργή από Γουάντα Νάρα - Τα είπε έξω από τα δόντια - Τι προκάλεσε την έκρηξη της; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-26 06:33:00

Οργή από Γουάντα Νάρα - Τα είπε έξω από τα δόντια - Τι προκάλεσε την έκρηξη της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οργή από Γουάντα Νάρα - Τα είπε έξω από τα δόντια - Τι προκάλεσε την έκρηξη της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Τον τελευταίο καιρό η Γουάντα Νάρα, μονοπωλεί στον Ιταλικό τύπο κυριώς λόγω των δημοσιευμάτων, που την θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με την Ίντερ για λογαριασμό του άντρα της Μάουρο Ικάρντι.

Σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη ρωτήθηκε για όλη αυτήν την ιστορία που εκτιλύσσεται τους τελευταίους μήνες με την ίδια να απαντά και τους τόνους να ανεβαίνουν:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές αδικίες. Ο Μάουρο έχει δώσει τα πάντα για την Ίντερ και τώρα τον αντιμετωπίζουν σαν τέρας, ενώ δεν είναι. Είναι θέμα σεβασμού να είσαι αρχηγός και ο Μάουρο την έχει για όλους στην Ίντερ. Γιατί να πάει αυτός στα αποδυτήρια και να λύσει τα προβλήματα; Φτάνει πια! Τι είναι τα αποδυτήρια, ψυχοθεραπεία; Δεν έχει κάνει τίποτα κακό»

Ο Αντόνιο Κασάνο επενέβη λέγοντας: «Η Ίντερ χρειάζεται τον Μάουρο. Γι’ αυτό πρέπει να πάει στην ομάδα και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν μαζί του και ό,τι είναι να γίνει τον Ιούνιο, ας γίνει. Εμένα αν μου έπαιρναν το περιβραχιόνιο θα τρελαινόμουν, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μέχρι το καλοκαίρι εκτός ομάδας. Δεν είναι τρελοί στη διοίκηση, ούτε ο Σπαλέτι. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που όμως πρέπει να λυθούν για το καλό της ομάδας».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags