Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκτός με θλάση ο Ελ Καντουρί, αγωνία για Ζαμπά
| 2019-02-25 15:00:00

Απρόοπτο-σοκ στον ΠΑΟΚ με άσο της ομάδας - Δεν παίζει με Πανιώνιο - Και αυτός έξω!

Sportdog Team
Απρόοπτο-σοκ στον ΠΑΟΚ με άσο της ομάδας - Δεν παίζει με Πανιώνιο - Και αυτός έξω!

Προέκυψαν σημαντικά ζητήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Δύο σημαντικά προβλήματα προέκυψαν στον Δικέφαλο του Βορρά εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο, που αποκόμισε από το χθεσινό ματς με τον Άρη και όπως είναι κατανοητό, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους, μένοντας εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Πάντως, το διάστημα της απουσίας του θα εξακριβωθεί, αφού υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ανησυχία υπάρχει και για τον Λέο Ζάμπα, που τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και φαίνεται ότι και αυτός πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτοί που αγωνίστηκαν βασικοί χθες, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. 

Αύριο, η ομάδα θα προπονηθεί στις 17.00 στην Τούμπα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο Μπίσεσβαρ θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του, στο παιχνίδι με την Ξάνθη. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags