Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα των οπαδών του κατά διαιτησίας, Πανιωνίου και Ολυμπιακού στο Facebook
| 2019-02-27 23:42:00

"Γιατί δεν έβαλαν τέρμα τον Μανιάτη; - Το ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Β" - Αποθέωση από... Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
"Γιατί δεν έβαλαν τέρμα τον Μανιάτη; - Το ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Β" - Αποθέωση από... Παναθηναϊκό!

Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσήδων στα social media. Τρομερά σχόλια!

O ΠΑΟΚ πήρε δραματική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, πετυχαίνοντας επική ανατροπή στην παράταση και επικρατώντας του Πανιωνίου με 4-2.

Ο τρόπος που κρίθηκε η πρόκριση συζητήθηκε λόγω του αμφισβητούμενοι πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 119’, ωστόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η διαιτησία ήταν εχθρική κατά της ομάδας τους σε ολόκληρη τη διάρκεια.

Με τη λήξη του αγώνα, το match report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook γέμισε από σχόλια οπαδών, οι οποίοι έβαλλαν κατά του διαιτητή και της συμπεριφοράς των παικτών του Πανιωνίου, με τον Γιάννη Μανιάτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Παράλληλα, ουκ ολίγα σχόλια αναφέρονται στις ομάδες της Αθήνας, εκφράζοντας την άποψη ότι χρησιμοποιούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς το νταμπλ.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε ένα μήνυμα από οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποθέωσε τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του και ευχήθηκε χαρακτηριστικά να μην ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Δείτε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Παει ο Μανιατης και λεει τον διαιτητη "ντροπη σου" τοσα χρονια αδερφια ησασταν... τοτε στον τελικο με την τριπολη που επαιξες τερματοφυλακας το ξεχασες?

ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΟΚ ...ΠΟΝΕΜΕΝΗ. Όταν σε βάζουν γκολ-χέρι με Μάνταλο και σε ακυρώνουν πεντακάθαρο γκολ με γαύρο τα 2 αφεντικά σου προσκυνάς σιχαμένο παράρτημα. Καλό αφανισμό εύχομαι Ολυμπιακέ Β. Στα τάρταρα μια ζωή.

Σημαντική η πρόκριση αλλα το κλάμα των αλλοθρήσκων:αξία ανεκτίμητη,όλοι με πρισμένα τα μάτια θα πάνε αύριο στις δουλειες τους,μην σταματάς να τους πονάς

Οι αλλοι δεν κανανε σεντρα που ειχε 2-3 λεπτα ακομα σιγουρα και ηθελαν ενα γκολ... Μικρη ομαδουλα πανιωνιε εξαντλησες καθε πιθανοτητα να ξεφτιλησεις το ποδοσφαιρο και δεν σου βγηκε

Τέτοιο "μέταλλο" ομάδα δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Double φέτος ΠΑΟΚΑΡΑ μου, σε πείσμα όλων των αντιπάλων! Είσαι Άξιος και το αποδεικνύεις διαρκώς!

Με 85% κατοχή,38 τελικές,25 κόρνερ 2 κόκκινες και 2 πέναλντι που δεν έδωσε το κοράκι,δεν θα μιλάτε ΠΟΚεμον.ο ΠΑΟΚ θα είναι νταμπλούχος και θα γίνει ο εφιάλτης σας από εδώ και πέρα.Τιτλο θα ξαναπάρετε το 2030

Αυτό έτσουξε πολύ σήμερα. Και δεν εννοώ τους φιλάθλους της μεγαλύτερης αθηναϊκής ομάδας που είναι ο Πανιώνιος. Όλους τους άλλους...

Λουτσεσκου μην πεφτεις στι παγιδα τους..ασε να κλαινε..πες να ξαναδουν των αγωνα.. Μανιατη στο επιταφιο νομιζα οτι ημουνα σε καποια στιγμη πολυ σταυρο ρε..το γεμισες με κερια το γηπεδ

Πανιωνακο είχες την ευκαιρία να βάλεις τερματοφύλακα τον μανιατη στο πέναλτι και την σπατάλησες...πάρτε σοδα.

Ντουρμισαι και Μανιατη παλεψατε για τον γαυρο σημερα αλλα δεν τα καταφερατε σταματηστε το ποδοσφαιρο αν ειναι να ξεφτιλιζεστε καθε φορα. Ενα πεναλτυ και 2 κοκκινες τα εκανε γαργαρα και μας εσπασε τα νευρα απ την αρχη αλλα στο τελος θεια δικη. Κορμπο συγχαρητηρια αξια εισαι αρχηγος.

Τελικα μετα απο χρονια φτιαξαμε επιτελους ομαδα να κερδιζει κ τα κορακια...μονο ετσι μπορουμε πλεον να τους ποναμε. Πονατε?

Μιλάνε και οι του Πανιωνίου για διαιτησία που σε όλο το ματς ήταν 70-30 υπέρ τους.Παρε το παστέλι σου τώρα κ άντε γεια.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προστατέψτε την ομάδα. Εγκληματικές οι διατησίες στα τελευταία παιχνίδια, τα πόκεμον κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια αλλά δεν θα τους περάσει. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ

Πόσο γουσταρω που η μισή Ελλάδα έμεινε άγαλμα στα τελευταια λεπτά δεν περιγράφεται!!!!!!!! ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ!!!!!

Συγχαρητήρια μάγκες για την ομάδα σας γαματο ματς ... από έναν Παναθηναϊκό ...
Υ.Γ ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον γαύρο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ατάκα Βιεϊρίνια για το πέναλτι στο 119' - Θα εξοργιστεί... μέχρι και ο Λουτσέσκου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags