Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα επιβεβαίωση sportdog για Παναθηναϊκό - Τελειωμένος ο... άφαντος - Τον διώχνουν!
| 2019-02-28 09:16:00

Νέα επιβεβαίωση sportdog για Παναθηναϊκό - Τελειωμένος ο... άφαντος - Τον διώχνουν!

Sportdog Team
Νέα επιβεβαίωση sportdog για Παναθηναϊκό - Τελειωμένος ο... άφαντος - Τον διώχνουν!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Θυμάστε τι γράφαμε για τον Μουνιέ στις 24 Φλεβάρη, στο θέμα με τίτλο "Προκαλεί" ασταμάτητα άσος του ΠΑΟ - Ξανά ανύπαρκτος στη Νέα Σμύρνη - Είναι... τελειωμένος; Ότι ο Γάλλος άσος δεν έχει μέλλον στο Τριφύλλι, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ένα θέμα που δημοσιεύουν, σήμερα, και τα ΝΕΑ!

Θυμηθείτε ένα μέρος του ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει πριν από 4 μέρες:

Ο Έλληνας κόουτς πάντως «δούλεψε» το ματς, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, ωστόσο ούτε οι αλλαγές του βγήκαν, με χειρότερη όλων ίσως την επιλογή του Άντονι Μουνιέ, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απογοητευτικός!

Ο Γάλλος άσος παρότι έχει τρομερή ποιότητα και στο σημερινό παιχνίδι όπου μπήκε αλλαγή στο 76ο λεπτό αντί του Κάτσε, δεν έδειξε καμία διάθεση. Ήταν ξεκάθαρο πως κάνει… αγγαρεία και ότι πλέον δεν «τρελαίνεται» να παίζει για το Τριφύλλι. Ο Μουνιέ στα περίπου 20 λεπτά που αγωνίστηκε, απλώς… έκανε βόλτες στη μεσαία γραμμή αγωνιζόμενος ως αριστερός εσωτερικός μέσος και παρότι θα έπρεπε λόγω της ποιότητάς του και της εμπειρίας του να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, δεν ζήτησε μπάλα.

Η σημερινή του εμφάνιση αποτελεί μία συνέχεια της συνολικής του εικόνας τους τελευταίους μήνες, μετά τον τραυματισμό του, όπου μοιάζει… ξενερωμένος και να μην «γουστάρει» τον προπονητή του, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτή του στάση. Αντίθετα, όλα αυτά δικαιολογούν απόλυτα την απόφαση της διοίκησης για λύση του συμβολαίου του το καλοκαίρι, καθώς σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει στην ομάδα σύμφωνα με τα χρήματα που αμείβεται, τα οποία και είναι πάρα πολλά για τους Πράσινους!

Το μέλλον του φαίνεται πλέον προδιαγεγραμμένο και μοιάζει απίθανο ο Μουνιέ να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, ειδικά με τους Δώνη και Νταμπίζα στα ηνία του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags