Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαμία: Απίστευτη ατάκα από τον Σκόνδρα - Αποθέωση σε Φορτούνη - Έπος η πρόκριση
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-01 11:50:00

Φοβερές ατάκες από Σκόνδρα: "Θα πήγαιναν σε νευρολόγο" - "Προσκύνησε" Φορτούνη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Σκόνδρα: "Θα πήγαιναν σε νευρολόγο"  - "Προσκύνησε" Φορτούνη

Όλα όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ της Λαμίας

Ολυμπιακός: Ιστορικές στιγμές ζει η Λαμία, αφού από χθες πανηγυρίζει την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Μετά τον Παναθηναϊκό σειρά είχαν οι Ερυθρόλευκοι, με την Λαμία να δείχνει ασταμάτητη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο sportfm και αναφέρθηκε στον άθλο που πέτυχε η ομάδα του στο γεγονός πως αν ένα μήνα πριν κάποιος του έλεγε αυτήν την εξέλιξη θα του έλεγε να πάει σε νευρολόγο, τον Κώστα Φορτούνη που ο ίδιος θεωρεί τον καλύτερο Έλληνα παίκτη αλλά και την επόμενη μέρα, την μεγάλης αυτή νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αν μας έλεγε κανείς πριν ενάμιση μήνα πως θα αποκλείαμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα τον στέλναμε στον νευρολόγο. Το 3-3 στο πρώτο παιχνίδι έδινε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζαμε μια τεράστια ομάδα και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε, ειδικά από τη στιγμή που θέλαμε νίκη στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Είπαμε να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει. Είχαμε πολλή τύχη, ήμασταν αποτελεσματικοί στη μια φάση που δημιουργήσαμε και κερδίσαμε».

Για το αν διέκρινε αλαζονεία από τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Εμείς κοιτούσαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως. Το αν μας υποτίμησαν ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα πάντως έκαναν φάσεις».

Για τον ο Φορτούνης: «Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι και ανεβάζει όλη την ομάδα. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα, όμως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και πολλούς καλούς παίκτες».

Για τη βελτίωση της Λαμίας μέσα στη σεζόν: «Από την αρχή της σεζόν πρώτο μας μέλημα ήταν η σωτηρία στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό παίζαμε στα ματς Κυπέλλου με πολλές αλλαγές. Όμως όλα τα παιδιά του ρόστερ είναι άξια και ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες».

Τις βλέψεις της Λαμίας στο πρωτάθλημα: «Δεν αρχίσαμε καλά τη χρονιά. Μετά ήρθε η αλλαγή προπονητή, έγιναν κάποιες μεταγραφές και τώρα η ομάδα έχει δέσει αρκετά. Έχουμε καλή εικόνα, ανεξάρτητα από αποτέλεσμα και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την ψυχολογία που έχουμε κοιτάμε προς τα πάνω και στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Για τα ημιτελικά Κυπέλλου: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Ναι μεν κάναμε έναν άθλο, αλλά δεν σταματά το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια, πρώτα το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά θα δούμε και το Κύπελλο, με όποιον αντίπαλο βγει στην κλήρωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags