Facebook Pixel Κυριάκος Κυριάκος - ΠΑΟΚ:
| 2019-03-01 17:38:00

Μήνυμα από Κυριάκο για τον Λουτσέσκου και τη... μάχη για το κανονικό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Μήνυμα από Κυριάκο για τον Λουτσέσκου και τη... μάχη για το κανονικό ποδόσφαιρο!

Τι ζητάει ενόψει της συνέχεις και τι απαντάει στην κριτική.

Κυριάκος Κυριάκος - ΠΑΟΚ: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πήρε θέση αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, απαντάει σε όσους κάνουν κριτική και στέλνει το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δημοσίευσή του:

Διαβάζω από προχθές αρκετά άρθρα κριτικής για τις δηλώσεις Λουτσέσκου, που αντιμετωπίζονται κατά βάση ανάλογα με την οπαδική προτίμηση του καθενός. Αφού υπενθυμίσω πως το τι ομάδα είναι ο καθένας μας είναι μια συγκυριακή ή συνειδητή επιλογή που γίνεται σε πολύ μικρή ηλικία, θέλω -για να μην υπεκφεύγουμε- να πω τα εξής:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αντίθετη άποψη, ακόμη και αν πρόκειται για επιδερμική προσέγγιση θεμάτων που αφορούν την ομάδα μου.

Δεν μ´ενοχλεί και η σκληρότερη κριτική στον ΠΑΟΚ, αν προέρχεται από ανθρώπους συνεπείς στην κριτική προς πάσα κατεύθυνση, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ίσα ίσα από εκείνους με προβληματίζει και με διευκολύνει να βελτιώσω τη σκέψη μου.

Βγάζω σπυριά όμως με όποιον έχει σήμερα την πολυτέλεια να συζητά για τις δηλώσεις ενός προπονητή, για τις αγωνιστικές αιτίες ενός αποκλεισμού μιας άλλης ομάδας, για τις μεταγραφές που έκανε ή δεν έκανε μια τρίτη και ούτω καθεξής, για καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα, επειδή μετρημένοι άνθρωποι τα τελευταία 3-4 αναμετρηθήκαμε με το απόπατο της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, λίγοι και πολύ μόνοι (από συγκεκριμένες ομάδες και θέσεις, από λίγους δημοσιογράφους, είτε με οπαδική συνείδηση είτε χωρίς) αναγκαζόμενοι να λερώσουμε τα ονόματά μας, να γίνουμε αντιπαθείς, να εκνευριστούμε, να κουραστούμε, να φθαρούμε...

Και όσοι εκείνη την περίοδο των μαχών είχαν διαλέξει μια ελιτίστικη απόσταση από τη μάχη για ένα πιο κανονικό ποδόσφαιρο, με οργανώσεις και μορφώματα, με Γκιρτζίκηδες και Σπάθες, σήμερα να απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας λίγων, για να έχουν την πολυτέλεια να σχολιάζουν ελεύθεροι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς μάλιστα να κάνουν έστω μια τέτοια τιμητική αναδρομή στο ποιών οι ενέργειες μας έφεραν έστω εδώ.

Ελπίζω τώρα που έγινε πιο εύκολη η μάχη, να βρεθούν περισσότεροι συμπολεμιστές υπέρ του κανονικού ποδοσφαίρου. Απέχουμε ακόμη και ο δρόμος δεν είναι εύκολος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags