Facebook Pixel ΑΕΚ: Να τι φταίει στην ΑΕΚ για την ήττα από τον Άρη
| 2019-03-03 12:00:00

Ομολογία... ΣΟΚ Οικονόμου - Γι' αυτό "κουτουλούσαν" με Τσόσιτς - "Τρελαίνεται" ο Λαμπρόπουλος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ομολογία... ΣΟΚ Οικονόμου - Γι' αυτό "κουτουλούσαν" με Τσόσιτς - "Τρελαίνεται" ο Λαμπρόπουλος

Έχασε 7 κιλά και... σέρνεται. Αυτός τους κάνει όλους μάγκες!
 

ΑΕΚ: Εικόνα θλίψης. Δεν το λέμε εμείς, καταγράφηκε την ώρα του χτεσινού ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Αρη από τα δεκάδες διαδικτυακά σχόλια των οπαδών της Ένωσης, επισημάνθηκε αργότερα στην σχολιογραφία για το παιχνίδι, τονίζεται και σήμερα στις αναφορές των εφημερίδων. 

Προφανώς, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη νοοτροπία και την παντελή έλλειψη διάθεσης και μαχητικότητας (χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του Ανδαλουσιάνου τεχνικού) που «προσωποποιήθηκε» στον μπλαζέ (στην καλύτερη) Μάρκο Λιβάγια (λίγες μόνο μέρες μετά τα σενάρια που τον ήθελαν να ψάχνεται για το εξωτερικό, αλλά και την «απάντηση» περί συνάντησης του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όπου «πείστηκε για το πλάνο της επόμενης σεζόν και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του») και τον άφαντο Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος συνεχώς κάνει βήματα προς τα πίσω στη φετινή σεζόν. 

Δεν ήταν όμως αυτά τα βασικά πρόσωπα της «θλίψης», αλλά το βαλλόμενο πανταχόθεν δίδυμο των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ, ο Ούρος Τσόσιτς και ο Μάριος Οικονόμου. Κάκιστοι σε ένα ακόμη παιχνίδι, με το κυριότερο και πλέον… επιβλαβές για την ανασταλτική λειτουργία της Ενωσης να είναι πως παίζοντας μαζί γίνονται ακόμη… χειρότεροι. 

Αυτονόητη και οφθαλμοφανής η απουσία του Τσιγκρίνσκι, αλλά μη ξεχνάμε πως αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη σεζόν και ακόμη και τώρα παραμένουν (εκ των πραγμάτων) ψηλότερα στην ιεραρχία της αξιολόγησης του αγωνιστικού επιτελείου της ΑΕΚ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. 

Για τον Σέρβο, μάλιστα, σκεφτείτε μόνο για το επίπεδο της αγωνιστικής του κατάστασης, πως μέσα στο 2019 έχει χάσει και επτά (7) κιλά! Και που να μην είχε δηλαδή. Οσο για τον Οικονόμου. Δεν έχει κρύψει – ούτε καν στις συζητήσεις του στα αποδυτήρια – πως δεν του αρέσει, δεν ξέρει να λειτουργεί, σε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Και φαίνεται, αφού μονίμως – όπως «κατηγορείται» - κρύβεται στις φάσεις, αλλά και όταν επιλέγει να πάει δυναμικά στον αντίπαλο, σπάνια τα καταφέρνει. 

Και όμως. Στην ΑΕΚ έκριναν πως πρέπει να αποκτηθεί γι’ αυτό και τον αγόρασαν πριν έναν μήνα από την Μπολόνια, δαπανώντας ένα πολύ σεβαστό ποσό για τα δεδομένα και την οικονομική πολιτική του συλλόγου (600.000 ευρώ). Και, την ίδια ώρα, ο Λαμπρόπουλος για παράδειγμα, που επαναλαμβάνουμε ιεραρχικά έχει αξιολογηθεί ως ο «τέταρτος στόπερ της ΑΕΚ» (δεν το λέμε εμείς...) έχει «τιμολογηθεί» πως αξίζει συμβόλαιο 250.000 ευρώ (και κατά κάποιους, το ποσό αυτό είναι μεικτό).

Είναι πασίδηλο, πως εν τη απουσία του Τσιγκρίνσκι, κανείς εκ του συγκεκριμένου διδύμου δεν μπορεί να «σταθεί» πλέον. Απαιτεί υπερβάσεις, οι οποίες όμως πολύ απλά δεν… γίνονται. Γιατί εξ αρχής, τα στάνταρντς των συγκεκριμένων στόπερ τοποθετήθηκαν ψηλότερα από αυτό που τους έπρεπε. Και τώρα, διαπιστώνεται το λάθος. Ενα ακόμη για την ακρίβεια στον αγωνιστικό σχεδιασμό της πρωταθλήτριας της περασμένης σεζόν… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags