Facebook Pixel Ανδρέας Γιαννιώτης - Γιώργος Αθανασιάδης: Τι συμβαίνει με τους δύο Έλληνες κίπερ - Κλεισμένος στον ΠΑΟ ο Σιαμπάνης
| 2019-03-03 13:00:00

Φουλ του... άσσου: Ο "ελεγχόμενος" του ΠΑΟΚ, το... δώρο του Ολυμπιακού κι ο "κλεισμένος" του ΠΑΟ

Sportdog Team
Φουλ του... άσσου: Ο "ελεγχόμενος" του ΠΑΟΚ, το... δώρο του Ολυμπιακού κι ο "κλεισμένος" του ΠΑΟ

Τρελά "πάρε-δώσε" στη Superleague. Ποιος πάει πού; Χαμός...

 

Ανδρέας Γιαννιώτης - Γιώργος Αθανασιάδης: Με αφορμή τα όσα έκανε ο Μπόγιαν Σαράνοφ, στο ματς της… καριέρας του στο «Καραϊσκάκη», καλό είναι να καταγράψουμε αυτό που στην ποδοσφαιρική πιάτσα, εδώ και εβδομάδες, κυκλοφορεί ευρέως. Πως δηλαδή, στη φετινή Superleague υπάρχουν μαζεμένοι αρκετοί τερματοφύλακες, οι οποίοι θα μπορούσαν να σταθούν ακόμη και στις θεωρούμενες «μεγάλες» ομάδες και εν όψει καλοκαιριού θα έχουν αρκετή «κίνηση».  

Ο Σέρβος της Λαμίας, μπήκε στο κάδρο μετά τα... όργια στο Φάληρο. Δεν είναι μόνο αυτός όμως. Ο Ισλανδός της ΑΕΛ, ο Ογκμουντούρ Κρίστινσον, σκανάρεται καιρό από σχεδόν ολους τους «μεγάλους». Τυπικά δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «βυσσινί», ωστόσο προβλέπεται ένα πολύ χαμηλό (ή έστω εφικτό) buy-out που μπορεί να «δελεάσει».

Γνωστή εδώ και μια διετία η περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Ξάνθης είναι απόλυτα «ελεγχόμενος» από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά περιμένει την απόφαση ή το κατάλληλο timing εκ μέρους των υπευθύνων του «δικεφάλου» του Βορρά για να κάνει το δρομολόγιο Ξάνθη – Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, στη συγκεκριμένη κατηγορία ξεχωρίζει η περίπτωση του – ελεύθερου να υπογράψει όπου επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή – διεθνή Ελληνα, Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος αφού τα «έσπασε» με τον Ολυμπιακό, είναι εκτός ομάδας και απλώς αναζητά τον επόμενο (από το ερχόμενο καλοκαίρι) σταθμό της καριέρας του. Σαφώς προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό, όντας όμως άπραγος από τον Νοέμβριο και μετά, κάτι τέτοιο δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Καταγράφηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν πρόκειται να ανανεώσει. Η φημολογία που προέκυψε για την Ενωση προφανώς συνδέεται με το ενδιαφέρον που υπάρχει από το ξεκίνημα της σεζόν για τον Βασίλη Μπάρκα, αποχώρηση του οποίου προφανώς θα σηματοδοτήσει και την εντατικοποίηση των όποιων συζητήσεων για τον Αθανασιάδη.

Προσθέστε σε αυτήν την κατηγορία τον «κλασικό» από την πρώτη στιγμή που ουσιαστικά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου, τη σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του Μπάλαζ Μέγιερι, το (σχεδόν ολοκληρωμένο) deal του Παναθηναϊκού με τον Μάριο Σιαμπάνη, τον νεαρό τερματοφύλακα της u19 του ΠΑΟΚ και το παζλ των υπό… κίνηση, ή έστω υπό τσεκάρισμα και «σκανάρισμα» τερματοφυλάκων των ελληνικών γηπέδων, συμπληρώνεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags