Facebook Pixel Νάπολι - Γιουβέντους 1-2 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-03 23:32:00

Φοβερή ματσάρα - "Δραπέτευσε" από τη Νάπολι και το... σηκώνει η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή ματσάρα - "Δραπέτευσε" από τη Νάπολι και το... σηκώνει η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελό παιχνίδι και "διπλό" των Μπιανκονέρι με 2-1.

Η Γιουβέντους έφυγε με νίκη από την έδρα της Νάπολι στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A και ουσιαστικά πανηγυρίζει... από τώρα την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, αφού ξέφυγε με 16 βαθμούς διαφορά από την αποψινή της αντίπαλο στην κορυφή.

Η Γιούβε, πάντως, τα... χρειάστηκε προκειμένου να πάριε τη νίκη με 2-1, καθώς ο Λορέντσο Ινσίνιε έγινε μοιραίος για τη Νάπολο αστοχώντας σε πέναλτι στο 84'.

Η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο 25', με τον τερματοφύλακά της, Μέρετ, να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός περιοχής. Ο Πιάνιτς ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε με αριστουργηματικό τρόπο, κάνοντας το 1-0 στο 28'. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Τσαν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Γιουβέντους με κοντινή κεφαλιά στο 39'.

Τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν εκ νέου στο 47', αφού ο Πιάνιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Γιουβέντους επίσης με παίκτη λιγότερο.

Η Νάπολι μείωσε με τον Καγιεχόν στο 61' και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84΄, όμως ο Ινσίνιε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σέζνι σε εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags