Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Τα λάθη του διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
| 2019-03-03 23:25:00

Βόμβες Βαρούχα για ΟΑΚΑ: "Φάουλ πριν το 0-1 - Πέναλτι από Κολοβέτσιο - Είναι κόκκινη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Βαρούχα για ΟΑΚΑ: "Φάουλ πριν το 0-1 - Πέναλτι από Κολοβέτσιο - Είναι κόκκινη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες που θα προκαλέσουν ντόρο για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Παναγιώτης Βαρούχας: Πολλές ήταν και πάλι οι αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπου ο Γιάκομπ Κέλε έκανε αρκετά λάθη.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή», όπου τόνισε πως υπάρχει φάουλ πριν το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και πέναλτι που δεν δίνεται λίγο αργότερα υπέρ του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, για τη φάση του 0-1 για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι «στον Διούδη δεν γίνεται κανένα φάουλ, πιο μπροστά όμως ο Μάτος πηγαίνει με τον αγκώνα στον Κολοβέτσιο, υπάρχει παράβαση, έπρεπε να δοθεί φάουλ και κίτρινη κάρτα»!

Έπειτα, για τη φάση όπου ο Κολοβέτσιος σπρώχνει τον Άκπομ, ο καθηγητής διαιτησίας εξήγησε: «Κατ' αρχάς βλέπουμε ότι ο Δανός διαιτητής μέχρι στιγμής δεν έχει σφυρίξει. Όταν η μπάλα πηγαίνει στον Διούδη και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σπρώχνει τον Κολοβέτσιο και μετά αυτός τον απωθεί, δεν υπάρχει κανένα σφύριγμα από πλευράς διαιτητή. Η ενέργεια που κάνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, όμως μετά θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι γιατί ο διαιτητής σφύριξε μετά. Είναι ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή γιατί σφυρίζει εκ των υστέρων. Ο Κολοβέτσιος απωθεί τον αντίπαλό του και εφόσον η μπάλα βρίσκεται εντός παιδιάς θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Για μια πτώση του Μπίσεσβαρ είπε ότι «ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκει μπάλα και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι», ενώ για την κίκκινη στον Ζαμπά πως «πράγματι δεν πηγαίνει στην μπάλα, δεν έχει δει τον παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν έχει σκοπιμότητα, όμως επειδή το πόδι πηγαίνει ψηλά με τις τάπες, δικαιολογεί την κάρτα»!

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά στην Τούμπα μετά το ΟΑΚΑ - Έκανε ματσάρα και παίρνει μεταγραφή - Ποιοι τον είδαν live!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags