Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η πτωτική πορεία μετά το γκολ κόντρα στον Άρη
| 2019-03-04 12:47:00

Αυτός... φτιάχνει τον Δώνη - Τρελά "καψόνια" - Πού πήγε μετά τη "μαγεία"; - Τα τινάζει όλα στον αέρα

του Νίκου Στεργίου
Αυτός... φτιάχνει τον Δώνη - Τρελά "καψόνια" - Πού πήγε μετά τη "μαγεία"; - Τα τινάζει όλα στον αέρα

Τι φοβερό γίνεται σε κάθε ματς; Ποιος είναι ο μεγάλος "κίνδυνος";

Πού είναι ο Χατζηγιοβάνης; Το βαρόμετρο, ή έστω ένα από αυτά, ο καταλύτης του εντυπωσιακού ξεκινήματος του Παναθηναϊκού, αγνοείται. Αποκορύφωμα -ή η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γιώργο Δώνη ύστερα από τις αλλεπάλληλες κακές εμφανίσεις του διεθνούς μεσοεπιθετικού- το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Χατζηγιοβάννης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει φέτος και δίνει συνέχεια σε μια σειρά ολοένα και "μειούμενων" σε χρόνο συμμετοχής παιχνιδιών για τον 22χρονο εξτρέμ, αφού και στα τέσσερα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, έχει γίνει αλλαγή: στο 74' στα Γιάννινα, στο 81' κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο 61' στη Νέα Σμύρνη και στην ανάπαυλα χθες.

Σε οκτώ ματς στο 2019 σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Χατζηγιοβάνης έχει μεν ξεκινήσει σε όλα, στα έξι όμως εξ αυτών έχει αντικατασταθεί. Μόνα του 90λεπτα σε αυτό το διάστημα ήταν κόντρα στην Ξάνθη και στη Λιβαδειά.

Ακόμη χειρότεροι, οι "παραγωγικοί" αριθμοί του. Τελευταίο του γκολ, εκείνο το α λά Πανένκα πέναλτι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου. Για να βρούμε ασίστ του πρέπει να πάμε ακόμη πιο πίσω, στην "πεντάρα" επί του Απόλλωνα, στις 24 Νοεμβρίου.

Πασιφανής η αγωνιστική καθίζηση του Ελληνα επιθετικού, ο οποίος ακολουθεί το... γενικότερο ρεύμα και εικόνα των "πράσινων" το τελευταίο τρίμηνο. Έντονος εννοείται ο προβληματισμός -και πλέον αποτυπώνεται και από τις ενέργειες- του προπονητικού επιτελείου για την εικόνα του Χατζηγιοβάννη, ο οποίος και αποτελεί ένα από τα "βιτρινάτα" στελέχη του Παναθηναϊκού, για τον οποίο υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμη) προσδοκίες για καλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το φοβερό όμως ξεκίνημα του στη σεζόν, που πυροδότησε αυτό το ενδιαφέρον και τη σχετική φημολογία, φαντάζει μακρινό, όχι τόσο λόγου χρόνου, αλλά κυρίως βάσει της απόδοσης του Έλληνα εξτρέμ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags