Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε: Σε κόντρα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για την παραμονή του Ράκιτιτς
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-04 17:52:00

Μπλεξίματα για Βαλβέρδε - Γιατί "πλακώνεται" με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Μπλεξίματα για Βαλβέρδε - Γιατί "πλακώνεται" με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα

Ζόρικα τα πράγματα για τον Βάσκο τεχνικό.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα ακόμα νταμπλ στην Ισπανία, αφού θεωρείται ο ακλόνητο φοβαρί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα ανατιμετωπίσει τη Βαλένθια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται σε κόντρα με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου.

Αίτια είναι η παραμονή ή μη του Ιβάν Ράκιτιτς στην ομάδα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "AS". O Κροάτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς ο πρόεδρος της Μπάρτσα δεν έχει τηρήσει την υπόσχεση για αυξημένες αποδοχές που του έδωσε μετά το Μουντιάλ εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί στον ισολογισμό των συμβολαίων.

Με δεδομένα, μάλιστα, ότι η ομάδα έχει ήδη κλείσει τον Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ, τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ότιο Ράκιτιτς δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τον Βαλβέρδε, που δεν θέλει με τίποτα να στερηθεί των υπηρεσιών ενός εκ των πολυτιμότερων παικτών του τη φετινή σεζόν και πίέζει τον Μπερτομέου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ράκιτιτς με κάθε κόστος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags