Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εντυπωσιάζει ο Ποντένσε και κρατά τη θέση του στην ομάδα
| 2019-03-04 22:23:00

Ασίστ παγκόσμιας κλάσης και... κλωτσιές που δείχνουν πολλά - Μόνο αυτόν δεν... αγγίζει ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ασίστ παγκόσμιας κλάσης και... κλωτσιές που δείχνουν πολλά - Μόνο αυτόν δεν... αγγίζει ο Μαρινάκης!

Παίζει με πατημένο το γκάζι. Τεράστια δικαίωση. Είδατε μαγεία;

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, από την έδρα του οποίου έφυγε με νίκη 2-0.

Κορυφαίος των Πειραιωτών στο σημερινό παιχνίδι ήταν με διαφορά ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος μπορεί να μη σκόραρε, αλλά έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα» και ήταν αυτός που δημιούργησε τα δύο γκολ της ομάδας του με εντυπωσιακές ενέργειες. Ειδικά στο δεύτερο, η ασίστ που έβγαλε στον Αχμέντ Χασάν ήταν παγκόσμιας κλάσης.

 

Ο νεαρός εξτρέμ έχει κερδίσει την εκτίμηση των πάντων στον Ολυμπιακό με την ποιότητά του και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη σεζόν. Ακόμα και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, που οι Ερυθρόλευκοι έχουν χάσει οριστικά δύο στόχους και μόνο με… θαύμα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Ποντένσε δεν κατεβάζει ταχύτητα και τα δίνει όλα.

Ενδεικτική της νοοτροπίας του 22χρονου άσου είναι μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης, όταν έχασε την μπάλα και κλώτσησε εκνευρισμένος τις διαφημιστικές πινακίδες. Με την ομάδα του να προηγείται στο σκορ και σε ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα άλλαζε την… μοίρα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, το πάθος που έβγαλε ο Ποντένσε δείχνει πολλά!

Η φετινή σεζόν θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η δεύτερη συνεχόμενη που ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει χωρίς τίτλο, εξέλιξη που δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Πολλά θα εξαρτηθούν από το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς, αφού οι κάκιστες εμφανίσεις των Πειραιωτών στο ίδιο χρονικό σημείο πέρυσι «τρέλαναν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που προχώρησε σε «ξήλωμα» του ρόστερ.

Πάντως, ακόμα κι αν η ιστορία επαναληφθεί φέτος, όλα δείχνουν πως το όνομα του Ποντένσε δεν θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι τόσο με την προσφορά του όσο και με τη θέληση που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους Πειραιώτες και με την παρουσία του δικαιώνει τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι για να τον αποκτήσουν εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την πρώην ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάχαλο" με τον Σπανούλη, πρωτοφανές αυτό που συνέβη με τον Άρη - Πήρε θέση ο Μπλατ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags