Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν δεν τον ήθελαν σαν τρελοί στον Ολυμπιακό; Βαρύ κλίμα στην ομάδα του για τον...
| 2019-03-05 10:00:00

Αυτόν δεν τον ήθελαν σαν τρελοί στον Ολυμπιακό; Βαρύ κλίμα στην ομάδα του για τον...

Sportdog Team
Αυτόν δεν τον ήθελαν σαν τρελοί στον Ολυμπιακό; Βαρύ κλίμα στην ομάδα του για τον...

Λέτε να απασχολήσει ξανά το καλοκαίρι;

Ολυμπιακός - Πιέρος Σωτηρίου: Θα φύγει από την Κοπεγχάγη;

Μπορεί να απολογήθηκε ο Σωτηρίου στους φίλους της Κοπεγχάγης για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Οντένσε και την αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, αλλά το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Κύπριο διεθνή φορ. Ο Σωτηρίου είχε επικριθεί έντονα για το επεισόδιο του με τον Αντρέας Μπιέλαντ. Οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στο κυριακάτικο νικηφόρο ματς της ομάδας τους (6-1).

Τότε, στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν 5-1, ο Κύπριος επιθετικός κέρδισε πέναλτι και πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως ο αμυντικός της Κοπεγχάγης του έδωσε εντολή ότι την εκτέλεση έπρεπε να αναλάβει ο Σκοβ, οποίος είχε τη δυνατότητα να πετύχει χατ τρικ και να ξεφύγει στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η υπόδειξη από τον Μπιέλαντ δεν άρεσε στον Σωτηρίου, κυρίως όταν συμπαίκτες του, του πήραν την μπάλα από τα χέρια, με τον Κάρλος Ζέκα ν' αναλαμβάνει ρόλο «πυροσβέστη». Μάλιστα, ο Σωτηρίου φανερά δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, δεν πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκοβ, όπως είχε κάνει στα προηγούμενα πέντε, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση του προπονητή του, Στάλε Σολμπάκεν.

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, μετά τις αντιδράσεις των φιλάθλων για τη συμπεριφορά του, απολογήθηκε, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πείσει τους φιλάθλους της Κοπεγχάγης. Η ομάδα της Δανίας επέστρεψε στις νίκες με 2-0 κόντρα στη Βέιλε, με τον Πιέρο Σωτηρίου να μπαίνει αλλαγή στο 76ο λεπτό.

Ο προπονητής της ομάδας στήριξε τον Κύπριο άσο μετά από κριτική μερικών οπαδών και στις δηλώσεις του τον στήριξε για την εμφάνιση του: «Η πίεση μας ήταν σημαντικά καλύτερη αφού μπήκε ο Πιέρος στο γήπεδο. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι, όμως κάποιοι οπαδοί αποφάσισαν ότι δεν είναι καλός», δήλωσε σχετικά ο Σολμπάκεν για τις νέες αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Ο Σωτηρίου είναι έντονα προβληματισμένος και το καλοκαίρι αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags